пʼятниця, 29 лютого 2008 12:35

Найтонша талія українського шоу-бізнесу (ФОТО)
5

Мало хто назве талію найсексуальнішою частиною тіла, але насправді саме вона привертає чоловіків насамперед. Єдиною рисою, що примушувала з покоління в покоління прискорено битися серця, була струнка, тобто тонка талія. А не груди, стегна, сідниці. Виявляється, що чоловікам подобається типаж Мерілін Монро і Світлани Лободи завдяки їх найтоншим таліям, пише БЛИК.

Світлана Лобода:
"Я жодного разу не чула компліментів з приводу своєї талії. Частіше спостерігаю за тим, як чоловіки дивляться на мої опуклості. Я прагну підкреслювати всю свою фігуру. У жінці повинно бути все ідеально!" (56 см)

Анна Завальська:
"Я сама по собі мініатюрна. Мені повезло від природи (сміється). На дієтах ніколи не сиджу, просто прагну підтримувати форму. Не об"їдаюся, дуже люблю фрукти. Окрім цього, займаюся спортом - відвідую фитнес-центри і ходжу на танці. Чоловіки люблять стройняшек, вони завжди оцінюють мою фігуру." (58 см)

Ані Лорак:
"Мені від природи дісталася вузенька талія. Я ніколи не виснажую себе дієтами і походами в спортзал. Для підтримки стрункої фігури достатні 20 хвилин уранішньої розминки і розтяжки. Дуже люблю підтягатися і крутити обручі. А Мурат мене полюбив не за вузьку талію. Він любить мене в комплексі." (60 см)

Олена Вінницька:
"Я за природою не схильна до повноти. Просто стараюся їсти менше, п"ю багато води. Не мені судити, наскільки витончена моя талія, я не прагну відповідати якимсь прийнятим стандартам. Головне, що чоловіка всі мої розміри влаштовують." (61 см)


Ірина Білик (63 см)

Зараз ви читаєте новину «Найтонша талія українського шоу-бізнесу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути