середа, 16 грудня 2020 12:12

Найбагатша жінка планети пожертвувала $6 млрд на благодійність за рік

Найбагатша жінка планети пожертвувала $6 млрд на благодійність за рік
Маккензі Скотт / Reuters

Колишня дружина засновника Amazon Джеффа Безоса та найбагатша жінка планети Маккензі Скотт за 4 місяці пожертвувала $4,2 млрд на благодійність продовольчим банкам і фондам із надзвичайної допомоги.

У дописі в блозі Скотт сказала, що хоче допомогти американцям, які найбільше потерпають через пандемію. Про це пише ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найзаможніша жінка світу багато жертвує на благодійність

Скотт займає 18-те місце в списку найбагатших людей планети. Її статки зросли на $23,6 млрд цьогоріч - до $60,7 млрд. Велику частину багатства отримала після розлучення з найбагатшою людиною світу та головним виконавчим директором Amazon Джеффом Безосом.

"Ця пандемія була руйнівним часом у житті американців. Я вибрала понад 380 благодійних організацій для пожертвувань, розглянувши майже 6500 із них. Найбільше наслідки для здоров'я відчули жінки, люди з небілим кольором шкіри та ті, хто живе в бідності. Водночас пандемія значно збагатила мільярдерів", - написала вона в блозі.

У липні Скотт пожертвувала $1,7 млрд 116 благодійним організаціям, заявивши, що хоче привернути увагу до організацій і лідерів, які сприяють змінам. Її загальний обсяг пожертвувань за рік становить майже $6 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Найбагатша жінка планети пожертвувала $6 млрд на благодійність за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути