понеділок, 16 липня 2018 16:25

"Наче подружжя розлучається" - експерт пояснила мову тіла Путіна і Трампа

"Наче подружжя розлучається" - експерт пояснила мову тіла Путіна і Трампа
Найбільш чітко ставлення президентів один до одного помітно на чорно-білому фото, вважає Guardian

Британська експерт із мови тіла Джуді Джеймс розповіла про значення поз та жестів голови Білого дому Дональда Трампа та лідера Кремля Володимира Путіна. Обоє поводилися, ніби боксери перед двобоєм, каже.

"Якщо саміт Трампа і Терези Мей (прем'єр Британії. - Gazeta.ua) був прохолодним, то зустріч із Путіним похована під товстим шаром вічної мерзлоти", - розповіла Джеймс Express.co.uk.

"Обоє чоловіків поводили себе, як альфа-самці. Ніби боксери перед зустріччю на рингові, коли вони виставляють груди уперед. Під час потиску руки губи Трампа були міцно стиснуті, а погляд похмурий. Вони більше нагадували подружню пару, яка подає на розлучення.

Путін нагадував сфінкса. Майже не підтримував зоровий контакт. Він зберігав незворушне обличчя, навіть коли Трамп вітав його із завершенням Кубку світу", - описує поведінку президентів експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп офіційно оприлюднив повістку саміту

"Трамп сидів у своїй звичній позі - розкинув ноги, руки опустив у позиції шпиль, спрямований донизу. Таким чином видавав своє домінантне становище "мачо". Але цього разу він постукував кінчиками пальців, що видавало нетерпіння.

Путін обрав елегантнішу сильну позу. Сидів вертикально, тримаючи одну руку на бильці крісла. Але коли Трамп говорив, інша рука стискала нижню частину бильця, ніби він відчував роздратування і збирався йти", - описує Джеймс.

Президента США Дональда Трампа упіймали на підморгуванні російському президенту Володимиру Путіну на початку їхнього двостороннього саміту. Під час спільної прес-конференції він повернувся до Путіна та підморгнув йому.

Зараз ви читаєте новину «"Наче подружжя розлучається" - експерт пояснила мову тіла Путіна і Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути