Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2018 15:33

Трампа упіймали на підморгуванні Путіну

Трампа упіймали на підморгуванні Путіну
Карикатура висміює вдячність Трампа за перемогу на президентських виборах 2016-го. Фото: Facebook

Президента США Дональда Трампа упіймали на підморгуванні російському президенту Володимиру Путіну на початку їхнього двостороннього саміту.

Трамп сказав, що планує обговорити з Путіним торгівлю, військові питання, ракети та Китай. Він не згадав про втручання Росії у вибори в США, у конфлікт в Україні, Сирії, взаємовідносини з НАТО чи отруєння в Солсбері, пише Guardian. Під час їхньої спільної прес-конференції він повернувся до Путіна та підморгнув йому.

"Дуже незграбна мова тіла. Але Дональд Трамп таки підморгнув Володимиру Путіну", - написав у Twitter кореспондент Sky News Марк Стоун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я бачив його лише кілька разів" - нові висловлювання Трампа про Путіна

"Високоповажний президентe, я дуже радий зустрітися з вами тут у Фінляндії. Ми постійно спілкуємося телефоном від минулої зустрічі. Очевидно, настала пора ділової розмови, тому що в світі так багато відбувається, про що нам потрібно говорити", - передає слова Путіна CNN.

Зараз проходить зустріч між Путіном і Трампом віч-на-віч. Паралельно ведуть переговори глава Держдепу Майк Помпео і МЗС Росії Сергій Лавров. Саміт стартував майже на годину пізніше - спочатку запізнився літак Путіна, різніше - кортеж Трампа.

Зараз ви читаєте новину «Трампа упіймали на підморгуванні Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути