четвер, 06 січня 2022 20:14

На Токіо обрушився небачений снігопад: десятки постраждалих
7

Сильний снігопад обрушився 6 січня на Токіо та прилеглі райони. Понад 50 людей потрапили до лікарень після того, як послизнулися чи впали через сніг на вулицях.

У центрі Токіо ввечері випало 10 см снігу, повідомляє Kyodo News. Такого не траплялося останні чотири роки.

"Уперше з 2018-го японське метеорологічне агентство оприлюднило попередження про сильний снігопад у 23 районах столиці", - йдеться у повідомленні.

Щонайменше 52 людини отримали травми в Токіо. У префектурі Сайтама постраждали ще 24 людини, у тому числі 84-річний чоловік, який зламав ногу.

Снігопад призвів до затримки поїздів і відміни понад 100 внутрішніх рейсів. Оператори японської залізниці повідомили, що через сильний сніг лінія Токайдо Сінкансен рухається повільніше, ніж зазвичай.

Фото: Reuters

Сніг також паралізував рух швидкісної автомагістралі Metropolitan Express, яка обслуговує більшу частину Токіо. Водіїв закликали використовувати снігові шини або ланцюги під час руху.

У місті Мітака сталася аварія за участю понад 10 автомобілів. Повідомлень про постраждалих внаслідок аварії не надходило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США тисячі водіїв на 20 год. застрягли в крижаній пастці

Потужний зимовий шторм пронісся в понеділок Північним сходом США та середньоатлантичними штатами. Загинули п'ятеро людей, серед них двоє дітей. 7-річна дівчинка загинула після того, як сильний сніг повалив дерево на будинок у Таунсенді в штаті Теннессі. 5-річний хлопчик у Джорджії загинув після сильного дощу й сильних поривів вітру, які спричинили падіння дерева на будинок поблизу Атланти в окрузі ДеКалб.

Зараз ви читаєте новину «На Токіо обрушився небачений снігопад: десятки постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути