неділя, 19 вересня 2021 13:40

На Балі планують пускати лише багатіїв

На Балі планують пускати лише багатіїв
В Індонезії за весь час пандемії зафіксували 4,19 млн Covid-інфікувань. Фото: pixabay.com

На Балі можуть перестати пускати туристів із обмеженим бюджетом.

Офіційні особи острову заявили, що прагнутимуть зменшити кількість гостей, які можуть відвідати Балі після зняття карантинних обмежень, пише The Bali Sun.

"Ми прагнемо якісного туризму, тому не дозволимо усім в'їхати, як тільки офіційно запровадять план відкриття для міжнародних мандрівників", - сказав міністр-координатор із морських і інвестиційних питань Лухут Бінсар Панджайтан.

Наразі невідомо, як саме визначатимуть заможних туристів. Влада Індонезії планувала знову відкрити Балі для іноземних мандрівників із країн з низьким ризиком передачі Covid-19 наприкінці липня. Водночас нова хвиля захворюваності на коронавірус завадила цим планам.

Балі багато років приваблює туристів із обмеженими фінансовими можливостями. Мандрівники з України зазвичай потрапляють у категорію "бюджетних".

В Індонезії за весь час пандемії зафіксували 4,19 млн Covid-інфікувань та понад 140 тис. летальних випадків. Повністю щеплені 16,3% населення країни, першу дозу отримали 28,6%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще дві країни змінили правила в'їзду для українських туристів

9 вересня Польща дозволила в'їзд громадянам України, зокрема з метою туризму. Covid-вакцинованих українців звільнили від обов'язкового проходження карантину. Для тих, хто в'їжджає за ПЛР-тестом, діє вимога 10-денної ізоляції.

Зараз ви читаєте новину «На Балі планують пускати лише багатіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути