пʼятниця, 11 червня 2021 13:10

Чоловік зустрів сина, якого вкрали майже 60 років тому

Чоловік зустрів сина, якого вкрали майже 60 років тому
Батько і син обіймаються, після майже 60 років розлуки / AsiaWire

Китаєцьна прізвище Ло, 90 років, зустрівся з давно втраченим сином на ім'я Фу, 60 років, після того, як той був викрадений в дитинстві на залізничній станції.

Дитину в чоловіка вкрали 58 років тому. Батько зустрівся з сином в місті Цзаочжуан в східнокитайській провінції Шаньдун. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Схопили за капюшон і кинули в багажник": 10-річна дівчинка заявила про викрадення

Департамент громадської безпеки міста опублікував кадри зворушливої зустрічі. Вони зі сльозами на очах обіймаються, доки люди записують на камери момент.

Ло втратив з поля зору дворічного сина на залізничній станції 1963-го, коли чекав на поїзд. Він сказав, що на мить відпустив руку сина і зрозумів, що щось не так, коли помітив, що малюк зник.

Хлопчика викрали торговці людьми, які відвезли його в Шанхай, де він був усиновлений подружжям. Ло і його сім'я шукали Фу багато років. Вони використовували газети, інші ЗМІ, а потім інтернет.

2015 року відділ громадської безпеки Цзаочжуан почав спеціальне розслідування з використанням новітніх технологій, тестів ДНК і розширив пошук на інші провінції Китаю.

У підсумку вони вистежили Фу 1 червня після підтвердження збігу ДНК. Син зустрівся з батьком 8 червня, після 58 років розлуки.

Фу пояснив, що прийомні батьки казали йому, що взяли його в Шанхаї, але він більше нічого не знав про своє походження. У січні міністерство громадської безпеки Китаю почало національну кампанію боротьби з торгівлею людьми та викраденнями дітей. Станом на 9 червня знайшли 1680 дітей, що стали жертвами торгівлі людьми.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зустрів сина, якого вкрали майже 60 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути