неділя, 18 березня 2018 13:05

Чоловік не зміг довести суду, що він живий

Чоловік не зміг довести суду, що він живий
Румунський громадянин Костянтин Реліу звернувся до суду із заявою про скасування рішення, яким його визнали мертвим, але йому було відмовлено. Фото - pogliad.ua

Румунський громадянин Костянтин Реліу звернувся до суду із заявою про скасування рішення, яким його визнали мертвим, але йому було відмовлено.

У суді заявили: рішення остаточне, пише Daily Sabah.

Представник суду заявив, що 63-річний Костянтин Реліу нічого вже не зможе зробити з цього приводу, оскільки він занадто пізно почав процедуру оскарження. Це остаточне рішення суду Румунії.

ЗМІ вдалося з'ясувати, що Реліу відправився до Туреччини в 1992 році на роботу і втратив всі контакти зі своєю румунської сім'єю після липня 1999 року. Не отримуючи будь-яких новин від чоловіка, його дружина змогла отримати свідоцтво про смерть чоловіка в 2016 році, вважаючи, що він загинув під час землетрусу в серпні 1999 року на північному заході Туреччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Француза поховали живцем

Турецька влада, в свою чергу, випадково виявила Реліу в цьому році з простроченими документами і депортували його. Коли він приїхав до Румунії, то виявив, що був оголошений мертвим.

Рішення суду не було оскаржено у встановлений румунськими законами термін і вступило в силу.

У Кіровоградській області дочка заявила про смерть живій матері Лідії Григорець, щоб отримати у спадок два земельні паї. У червні 2017 жінка звернулася до фахівців обласної юстиції. Вона пояснила, що протягом двох років не могла відстояти своє право на пенсію, оскільки була визнана померлою ще за життя.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік не зміг довести суду, що він живий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути