пʼятниця, 26 січня 2018 06:06

Чоловік, який скуповував дітей для сексу, отримав покарання

Чоловік, який скуповував дітей для сексу, отримав покарання
57-річний Майкл Клеменс відбуде довічне покарання замість смертної кари. Фото: АР

Довічне ув'язнення відбуватиме 57-річний Майкл Кейрі Клеменс із американського міста Сакраменто.

Чоловік вступив у злочинну змову із двома філіппінками. Скуповував місцевих дітей для сексу та участі у порнографії. Погодився на співпрацю зі слідством та здав поплічників. За це уникнув смертної кари – вищої міри покарання у штаті Каліфорнія, де відбувався процес, повідомляє New York Post.

"Його справжній план був знайти незайману дівчинку і зайнятися сексом з нею. Він не кохався із 7-літньою дитиною, він її ґвалтував", - заявив на суді помічник прокурора.

Слідчі встановили вік трьох дівчат, котрі були серед інших постраждалих. Їм було 7, 9 та 10 років.

Клеменс вчинив "немислимі злочини, які не заслуговують на прощення", - йдеться у вироку.

Чоловіка засудили до довічного ув'язнення. Уникнув смертної кари, бо співпрацював зі слідством. Видав своїх поплічниць. Відкрив доступ до інтернет-профілів, через які здійснював оборудки.

Клеменс – ветеран американської армії. Раніше не мав проблем із законом.

Два роки мешкав у столиці Таїланду Бангкоку. Працював пілотом на дрібну місцеву авіакомпанію. Пізніше повернувся до Сакраменто. Жив зі своєю матірю. Кілька разів літав до Філіппін.

У 2014 познайомився там з жінкою Лян Тандег. Почав співпрацювати з нею – разом організовували зйомки дитячої порнографії. Вона постачала йому дівчаток для сексу.

Клеменс відправив їй близько $6 тис. на купівлю фотообладнання. Тандег фотографувала дівчат і надсилала чоловіку фото. Той обирав, яку з дівчат зґвалтує, коли прилетить на Філіппіни, заявили у суді прокурори.

Злочинець надавав конкретні вказівки про те, як мають позувати дівчата на світлинах, якою має бути зачіска, чи має бути макіяж, чи слід намазати тіло олією.

Своїх жертв чоловік обирав серед сиріт, постраждалих від стихійних лих та інших вразливих груп. Утримував їх у тимчасовому притулку. За це платив іншій жінці – Шелліні Атаб.

Поплічниць, котрі допомагали Клеменсу, заарештували у 2015. Засудили до 15 років позбавлення волі.

Клеменс контактував з близько 50 розповсюджувачами дитячої порнографії. Отримав 27 тис. дитячих знімків.

Розповсюджував незаконну фото продукцію через інтернет. Мережа не знає кордонів і дозволяє легко приховати особу злочинця, говорять правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали гвалтівника двох неповнолітніх дівчат

Присяжні визнали Клеменса винним у купівлі дітей, змові та незаконному секс-туризмі. До того чоловік визнав свою провину у змові з метою виробництва та отримання дитячої порнографії.

Адвокат говорить, Клеменс подаватиме апеляцію щодо вироку суду.

Під час слухання злочинець не виявляв емоцій. Суддя дозволив йому обійняти родину перед тим, як конвой вивів його із зали.

"Дякую за твою підтримку та любов. Побачимося на тому боці", - сказав Клеменс своїй матері.

15 січня в селищі Дубове Тячівського району Закарпаття на березі річки Тересва місцевий житель виявив труп дівчини. За попередньою інформацією дівчину зґвалтували, а потім задушили та кинули в річку. На голову їй поставили камінь

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який скуповував дітей для сексу, отримав покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути