Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2021 13:25

Мільйонерка їсть котячий корм задля економії

Мільйонерка їсть котячий корм задля економії
Емі Елізабет / Mirror

Мільйонерка 50-річна Емі Елізабет зі США, статки якої близько $5,3 млн, говорить, що відмовляється витратити зайвий цент понад щомісячний бюджет в $1 тис.

Елізабет із Лас-Вегаса прийшла на шоу TLC Extreme Cheapskates, щоб розказати, як заощаджує гроші в кожному аспекті життя. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарапова зібралася заміж за британського мільйонера

"Я тримаю водонагрівач вимкненим. Мені потрібно 22 хвилини, щоб нагріти його, щоб прийняти душ, тому включаю його щоранку, коли встаю", - каже жінка.

Жінка називає себе "найощадливішим мільйонером у світі". Вона сказала, що ніколи не витрачає ні копійки більше, ніж повинна, навіть їсть котячий корм, щоб знизити рахунки. Емі стверджує, що не купує нічого нового.

Також частина її ощадливості полягає в використанні тієї ж губки до миття посуду, доки та не розвалиться. Будинок залишив їй колишній чоловік Майкл після розлучення.

"Коли я впадаю в крайнощі, думаю, люди бачать це, багатьох дратує, але мені все одно. Це економить гроші", - каже скнара-мільйонерка Елізабет.

Під час поїздки в регулярні відрядження в Лос-Анджелес, вона проїжджає по 4 год. в кожну сторону на своїй 17-річній машині, щоб заощадити на авіаквитку в розмірі $250.

Засновника модної корпорації Nygard, мільйонера 79-річного Пітера Найгарда, затримали 14 грудня 2020-го в Канаді в підозрі сексуального насилля над жінками. Звинувачення висунули 84 жінки і двоє його синів. Часто жертвами ставали неповнолітні чи дівчата із бідних сімей. З 1995-го він використовував вплив компанії, щоб утримувати жінок для сексуальних втіх своїх і партнерів по бізнесу. Жінок накачували наркотиками і ґвалтували. Близько половини жертв зазнали сексуального насильства у віці 14-15 років. Двоє синів зізнались, що у підлітковому віці батько заплатив повіям, щоб ті позбавили їх цноти, проти волі хлопців.

Зараз ви читаєте новину «Мільйонерка їсть котячий корм задля економії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути