пʼятниця, 18 грудня 2020 10:53

Шарапова зібралася заміж за британського мільйонера

Колишня 1-ша ракетка світу, п'ятиразова чемпіонка турнірів Великого шолому Марія Шарапова зібралася під вінець.

Обраницею росіянки став британський мільйонер Олександр Гілкс.

"Я сказала "так" з першого дня нашої зустрічі... Це був наш маленький секрет, чи не так?" - написала Шарапова у своєму Іnstagram.

Обранцеві тенісистки 41 рік. Він старший за Марію на 8 років. Коли познайомилися Шарапова і Гілкс, точно невідомо, але з 2018 року їх стали помічати разом папараці і шанувальники. З того часу пара вже практично не розлучалася. Гілкс навіть був присутній на деяких тенісних турнірах, у яких брала участь Марія. Разом молоді люди відвідували різні світські заходи.

Автор: Іnstagram.com/mariasharapova
 

Гілкс народився в забезпеченій, але небагатій британської сім'ї. Його батько - доктор медичних наук, один з провідних дерматологів Великої Британії, а ось мама викладала в Оксфордському університеті, будучи фахівцем з Росії і Східній Європі.

Після навчання Гілкс деякий час працював у Франції у фірмі Louis Vuitton, а потім переїхав у Нью-Йорк, де став акціонером одного з аукціонних будинків. З 2011-го до 2018 року Олександр - співзасновник і президент Paddle8 - онлайн-аукціону творів мистецтва і предметів колекціонування. За деякими даними, приблизний річний дохід Paddle8 в кращі роки становив близько $1 млрд. З 2020 року Гілкс є співзасновником венчурної студії Squared Circles.

Гілкс вже був одружений. У травні 2012 року у Венеції відбулося весілля Алекса і дизайнеркою Едвіни Еклствайт. Однак у вересні 2016-го пара оголосила про розлучення.

Шарапова теж заручена не 1-й раз. У жовтні 2010 року стало відомо, що їй освідчився баскетболіст команди НБА "Лос-Анджелес Лейкерс" Саша Вуячич. Однак пара не поспішала з весіллям. Стосунки у молодих людей зіпсувалися, коли Саша поїхав грати в Туреччину. 2012-го після перемоги Марії на "Ролан Гаррос", Шарапова і Вуячич розлучилася.

Марія Шарапова — російська тенісистка, колишня 1-ша ракетка світу в рейтингу WTA. Виграла 5 турнірів Великого шолому . 2016-го на 15 місяців була дискваліфікована через допінг. На початку 2020 року оголосила про завершення кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова зібралася заміж за британського мільйонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути