пʼятниця, 07 травня 2021 11:57

Мелінда Ґейтс заховалася на острові, щоб відійти від новини про розлучення

Мелінда Ґейтс заховалася на острові, щоб відійти від новини про розлучення
Білл і Мелінда Гейтси оголосили про розлучення в спільній заяві в Twitter / Getty Images

Мелінда Ґейтс орендувала приватний острів за $132 тис. на добу, щоб сховатися від наслідків розлучення з чоловіком-мільярдером. У понеділок, 3 травня, пара оголосила, що розлучиться після 27 років шлюбу.

Мелінда орендувала карибський острів Калівіньї, який можна забронювати весь. Вона планувала використовувати його як укриття від надмірної уваги ЗМІ після оголошення новини про розлучення. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки грошей отримала дружина Білла Ґейтса після новини про розлучення

До Мелінди приєднаються троє дорослих дітей пари - Дженніфер 25 років, Рорі 21 рік, і Фібі 18 років, а також їхні близькі. 65-річний чоловік і співзасновник Microsoft Білл Ґейтс не запрошений на острів, площею 32,4 га.

У день оголошення про розлучення пара розповіла про перший розподіл майна. Інвестиційна компанія Ґейтса перевела Мелінді акції на $1,8 млрд. Це перша підказка, як пара розділить статки й активи.

Мелінда може стати другою найбагатшою жінкою планети після розлучення. Пара не має шлюбної угоди. Це означає, що вона має право на половину статку в $146 млрд, у результаті чого в неї залишиться $73 млрд. Це зробить 56-річну Мелінду другою в переліку найбагатших жінок після власниці L'Oreal Франсуази Бетанкур Мейерс, яка успадкувала статків $83 млрд.

"Після довгих роздумів і великої роботи над нашими стосунками, ми вирішили розірвати шлюб. За останні 27 років виростили трьох чудових дітей і створили фонд, який працює у світі, щоб дозволити людям вести здорове і продуктивне життя. І далі розділяємо віру в цю місію, і нашу спільну роботу у фонді, але більше не віримо, що зможемо рости разом як пара на наступному етапі життя. Просимо не приділяти уваги нашій сім'ї, коли починаємо орієнтуватися в новому етапі життя", - ідеться в заяві.

Білл і Мелінда познайомилися 1987 року, коли вона почала працювати в Microsoft. Пара одружилася 1994 року на гавайському острові Ланаї.

Зараз ви читаєте новину «Мелінда Ґейтс заховалася на острові, щоб відійти від новини про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути