понеділок, 12 серпня 2019 08:51

Меган Маркл втягнули у скандал зі схудненням

Меган Маркл втягнули у скандал зі схудненням
Шахраї використали ім'я герцогині Сассекської Меган Маркл у рекламі таблеток для схуднення. Фото - РБК-Україна

Герцогиня Сассекська 38-річна Меган Маркл потрапила у черговий скандал. На багатьох сайтах з'явилася шахрайська реклама "таблеток Меган".

Виробники ліків стверджували, що диво-засіб допоможе скинути вагу. А для більшої наочності розмістили на своєму сайті два знімка мами Арчі - до і після вагітності. Про це інформує видання Mirror.

"Після пологів я втратила форму. Але за допомогою таблеток я знов стала такою, як і раніше", - сказано в підписи до фотографій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 скандалів, які стосувалися Меган Маркл та принца Гаррі

Крім цього, деякі сайти публікували вигадане інтерв'ю з герцогинею Сассекською. Таблоїд повідомив, що колишня американська актриса втомилася катувати себе в спортзалі для повернення колишньої фігури, а тому запустила лінійку чудо-засобів для схуднення.

Королівська сім'я дізналася про таке шахрайство не відразу. Однак тепер представник Маркл порадив припинити використовувати ім'я герцогині Сассекської в рекламних цілях.

Герцогиня Сассекська Меган Маркл здивувала мережу вибором наряду на європейську прем'єру анімаційного фільму "Король Лев". На кінопоказі дружина принца Гаррі вдягла чорну сукню Jason Wu, яка здавалась на 2 розміри менше.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл втягнули у скандал зі схудненням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути