субота, 19 травня 2018 11:56

5 скандалів, які стосувалися Меган Маркл та принца Гаррі
7

Сьогодні, 19 травня. відбудеться весілля акторки Меган Маркл та британського принца внука королеви Єлизавети ІІ Гаррі (повне ім'я Генрі Чарльз Альберт Девід Маунтбеттен-Віндзор). Святкова літургія розпочнеться о 12:00 за місцевим часом (о 14:00 за київським). Зараз до Віндзорського замку, де відбудеться церемонія, уже прибувають гості.

Автор: Twitter
  У Віндзорському замку тривають приготування до церемонії
У Віндзорському замку тривають приготування до церемонії
Автор: Twitter
  У Віндзорському замку тривають приготування до церемонії
У Віндзорському замку тривають приготування до церемонії

Бажання Гаррі одружитися з Меган спричинило сумяття у королівській родині та серед її шанувальників у Британії та світі. Меган не має дворянського походження, була заміжня та на три роки старша від нареченого. Також за близько півроку з моменту їх заручин пара пережила ряд скандалів. Gazeta.ua зібрала 5 найбільш відомих.

У січні цього року довкола Меган розгорівся расистський скандал. Джо Марні, коханка члена британського парламенту Генрі Болтона, висловилася про походження королівської нареченої. У своїй переписці із подругою Джо сказала, що негри це "фу" і для прикладу привела Меган. Назвали її "нікчемною актрисою з маленьким мозком, про яку ніхто не чув". "Британія не Африка", - додала. Батько Меган Том Маркл - американський телевізійний працівник з голландськими і ірландським корінням, а мати Дорія Редлан - темношкіра американка, магістр громадських наук.

"Вона схиблена на гендерній та расовій рівності", - написала Джо про Меган.

Британці наполягали, щоб Болтон подав у відставку. Залишати посаду політик відмовився, але з Джо розійшовся.

У березні цього року у мережу вилили ролик, де Маган Маркл знімала себе топлес. Зробили це хакери з групи Celeb Jihad. До того жінка видалила свої сторінки у соціальних мережах. Подивитися ролик можна тут (виключно 18+)

Автор: Daily Mail
  Меган Маркл знімала відео із собою топлес
Меган Маркл знімала відео із собою топлес

За пару тижнів до весілля брат нареченої, Томас Маркл-молодший, звернувся до принца Гаррі із відкритим листом. Закликав королівську сім'ю не робити помилку. "Чому ви не бачите Меган такою, як її бачить увесь світ? Вона намагається зіграти роль принцеси, як така собі голівудська актриса середніх років!", - написав він

Сестра Меган Саманта Гранд розкритикувала королівську наречену що та відцуралася від родини. Не запросила її та іншу рідню на весілля.

"З поваги і гуманізму Меган могла б запросити родичів. Тим більше, що на весіллі будуть 2 тисячі абсолютно незнайомих їй людей. Наш дядько, брат, я, племінник і інші... Мова не про якихось близьких людей, а про сім'ю!", - заявила Саманта.

У Віндзорському замку тривають приготування до церемонії
Фото: Twitter
У Віндзорському замку тривають приготування до церемонії
У Віндзорському замку тривають приготування до церемонії
У Віндзорському замку тривають приготування до церемонії
Меган Маркл знімала відео із собою топлес

Батько Меган Том Маркл кілька разів змінював своє рішення - їхати на весілля чи ні. Засвітився із постановочними фото. Його сфотографували, нібито він проглядає фото молодят, буклет із пам'ятками Британії та знімає мірки для костюма. Після відкриття правди чоловік відмовився їхати. Потім погодився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від ковбасок до презервативів - на чому заробляють перед весіллям Гаррі та Меган

"Звісно, я поведу її до вівтаря. Це історичний момент. Я би хотів стати частиною історії", - запевнив чоловік.

Але мав знову відмовитися від участі у весіллі через операцію на серці. Вона пройшла успішно два дні тому. До вівтаря Меган поведе принц Чарльз. У нього немає доньки, тож йому буде приємно, розмірковують у соціальних мережах британці.

Принц Гаррі та Меган Маркл познайомились на сліпому побаченні,, яке влаштувала їх спільна подруга. Це відбулося у липні 2016 року. Після цього пара зустрічалася ще двічі. Згодом Гаррі вирушив у подорож до африканської Ботсвани, а Меган повернулася на зйомки. Через три тижні Гаррі запросив приєднатися і жінка погодилась. Майже через рік, у листопаді 2017 року, Гаррі зробив пропозицію коханій.


"Це був наш звичайний вечір, - зізнається Меган. – Ми були в нашому будинку, смажили курку і раптово мене захопив несподіваний сюрприз. Це було так мило й романтично". Як додає Гаррі: "Вона навіть не дала мені договорити і запитала: "Чи можу я сказати "так" вже зараз?" Ми кинулися одне одному в обійми, а обручка залишилася в моїх долонях і тоді я поцікавився: "Чи можу віддати тобі обручку", на що вона сказала: "Ах, так, обручка, я зовсім про неї забула".

Зараз ви читаєте новину «5 скандалів, які стосувалися Меган Маркл та принца Гаррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути