вівторок, 30 листопада 2021 03:14

Ведмідь заліз у пекарню в центрі містечка, щоб поласувати солодощами

Ведмідь заліз у пекарню в центрі містечка, щоб поласувати солодощами
Хуан Карріто - найсміливіший із сім'ї з чотирьох дитинчат, що живуть недалеко від міста / VIDEO.REPUBBLICA.IT

Бурий ведмідь на прізвисько Хуан Карріто вліз у пекарню в італійському місті Роккаразо, гірськолижному курорті в центральному італійському регіоні Абруццо, щоб поласувати солодощами.

Інцидент стався після того, як місцева лісова поліція вистежила його за допомогою радіошийка, коли тварина здійснювала одну зі своїх частих прогулянок містом. Про це пише видання Wanted in Rome.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американку ув'язнили за порушення дистанції з ведмедем

Рейнджери, які мали утримати ведмедя від наближення до центру міста, не змогли наздогнати його. Спокушений солодким ароматом випічки, Хуан Карріто прибіг до пекарні, розбив вікно і накинувся на їжу. Він з'їв булки та печиво, перш ніж спокійно піти геть.

Коли лісова поліція прибула на місце події, то виявила, що звір уже пішов. Усередині пекарні побачили перевернуті меблі та залишки їжі.

Марсиканський бурий ведмідь є підвидом бурого ведмедя. У регіоні залишилося близько 50 тварин, порівняно зі 100 у 1980 році.

Італійська пара в неділю, 21 жовтня, прокинулася серед ночі у своєму будинку в містечку Пескосолідо від галасу. Вони думали, що до хати заліз злодій. Пара пішла подивитися у вітальню на непроханого гостя. Виявилось, що через балкон першого поверху до будинку заліз ведмідь.

Зараз ви читаєте новину «Ведмідь заліз у пекарню в центрі містечка, щоб поласувати солодощами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути