пʼятниця, 26 січня 2018 12:44

Ілон Маск продає вогнемети

Ілон Маск, американський підприємець, засновник компаній Tesla і SpaceХ, таємно продає вогнемети, - до такого висновку в дискусіях прийшли користувачі ресурсу Reddit, коли виявили невідому сторінку на сайті Маска.

Нещодавно Ілона Маска позбавили зарплати у власній же фірмі, - про це пише "Обозреватель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні завершили розробку нового реактивного гранатомета

Користувачі виявили на сайті Boring Company закритий розділ, у який можна перейти за прямим посиланням boringcompany.com/flamethrower. Сторінка зажадає пароль. Деякий час ним було слово flame ("полум'я"). Після того, як ввели кодове слово, користувачі потрапляли на сторінку з концептом вогнемета. Зараз пароль flame не підходить.

Автор: pbs.twimg.com
  Товар поки не мажна купити
Товар поки не мажна купити

Користувачі розглянули модернові вогнемети. Вартість пристроїв - $600 за штуку. Товар поки недоступний для покупки. У мережі припускають, що надійти в продаж вогнемети можуть в квітні 2018 року.

Ілон Маск, засновник автомобільної компанії Tesla, замість щомісячної заробітної плати отримуватиме тільки нагороди за досягнення певних показників, що прописані у довгостроковому плані. Нова система винагород буде прив'язана до капіталізації компанії та її операційних показників. Нагорода ґрунтуватиметься на 10-річній програмі опціонів, розбитій на 12 траншів.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск продає вогнемети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути