середа, 24 березня 2021 06:35

Лукашенко хоче влаштувати теракт, щоби ввести режим надзвичайного стану - екссиловики

Лукашенко хоче влаштувати теракт, щоби ввести режим надзвичайного стану - екссиловики
Лукашенко планує влаштувати теракт. Фото: РІА Новини

Комітет державної безпеки Білорусі має намір влаштувати теракт в одному з будинків органів внутрішніх справ на День Волі 25 березня, звинувативши в ньому противників режиму самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.

Підсумком даної операції повинне стати введення в країні надзвичайного стану, з посиланням на джерела в силових структурах повідомило об'єднання екссиловиків Білорусі BYPOL в Telegram.

Екссиловики підкреслили, що повністю довіряють своїм джерелам. На їхню думку, достовірність даної інформації також підтверджується останніми кроками режиму: заявою про готовність вести війну всередині країни, запитом МВС до міністра оборони про притягнення військових до охорони громадського порядку 25 березня і недавні звинувачення Лукашенка на адресу прихильників національного біло-червоно-білого прапора.

У BYPOL відзначили, що поширюють інформацію про теракт в якості попередження і закликають білорусів не скасовувати заплановані святкування.

"Просто в найближчі дні нам слід бути більш уважними і триматися подалі від адміністративних будівель (особливо будівель органів внутрішніх справ), а також, по можливості, уникати послуг громадського транспорту", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поруч із Польщею і Литвою: білоруси зафільмували колону важкої військової техніки

У Білорусі почали блокувати сайт "Голос", який створила лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська для проведення голосування за переговори з режимом самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко хоче влаштувати теракт, щоби ввести режим надзвичайного стану - екссиловики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути