субота, 12 березня 2022 23:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Литва стане наступною країною, яку захоче захопити Путін – Данілов

Литва стане наступною країною, яку захоче захопити Путін – Данілов
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Литва буде наступною країною, яку захоче захопити Путін. Фото: скріншот з ефіру національного телемарафону

Литва стане наступною країною, яку запланує захопити президент РФ Володимир Путін. Але - якщо переможе у війні з Україною.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, посилаючись на дані української розвідки, в ефірі національного телемарафону.

"Те, що ми розуміємо і те, що дає наша розвідка: мова на сьогодні йде про Литву. Російська Федерація не збирається зупинятись. Вони мають наступну мету – якщо у них буде перемога, не дай Боже, на нашій території, то наступна країна, яку матиме бажання захопити Путін – це буде безпосередньо Литва", - заявив він.

За його словами, потім підуть країни Балтії та Польща.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАТО захищатиме свої вантажі зі зброєю в Україні від атак росіян

"Все це залежатиме від того, яким способом НАТО поводитиметься. Сьогодні поведінка НАТО трохи дивна. Вони вважають, що їх обійде ця доля. На наших плечах сьогодні тримається безпека не лише Європи, а й країн НАТО, які розташовані на європейському континенті", - наголосив Данілов.

"Ми це розуміємо, ми просимо, щоб нам надавали допомогу. Не маєте бажання воювати, ми готові самі воювати. Дайте нам сучасну зброю для того, щоб ми могли знищити ворога. Це єдине, про що ми сьогодні просимо", - підсумував він.

Президент Російської Федерації Володимир Путін може розширити воєнну діяльність та атакувати одну із країн НАТО. У ЄС є серйозні побоювання, що глава держави, який веде повномасштабну війну проти України, продовжить агресію. Про це заявив іспанський політик, глава дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель.

Політик наголосив: є серйозні побоювання, що Путін може продовжити агресію. Тому Європейський Союз повинен зараз обмежити можливості РФ атакувати у майбутньому, додав Боррель.

Зараз ви читаєте новину «Литва стане наступною країною, яку захоче захопити Путін – Данілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути