середа, 15 травня 2019 08:47

Лазарєв опинився в лікарні

Лазарєв опинився в лікарні
Після певних процедур його голос нормалізувався, і Лазарєв без напруги виступив на афтепаті. Фото:www.rbc.ua

Співак Сергій Лазарєв, який представляє Росію на Євробаченні-2019, серйозно захворів.

Виконати свою композицію на сцені конкурсу російському співакові потрібно буде 16 травня - у другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу – пишуть росЗМІ.

Артист ледь зміг піднятися з ліжка, і в лікарні йому надали медичну допомогу.Раніше він повідомив у своєму Instagram про те, що 15 травня відбудуться перші шоу його півфіналу з глядачами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери назвали нових лідерів Євробачення-2019

"Чекаю з нетерпінням! Я виступаю за номером 13!" - написав Лазарєв.Також він опублікував фото з Тель-Авіва, де розпочався перший півфінал Євробачення.

Лазарєв також розповів журналістам, що відчуває проблеми зі зв'язками. Крім того, у Сергія невралгія, у зв'язку із чим він не може повернути шию.Співак тепер ходить в шарфі, але користі мало. Також йому роблять масаж. Сергій підозрює, що його продуло через кондиціонер, і тепер важко рухатися. Втім, в його номері на конкурсі з піснею Scream активні танці не передбачаються.

14 травня його самопочуття погіршилося, викликали лікарів, і вже в лікарні Лазарєва знеболюють і лікують голковколюванням.

Також Сергій, аби позбутися від проблем зі зв'язками, займається з фоніатром, яка спеціально приїхала в Ізраїль разом із ним.
Після певних процедур його голос нормалізувався, і Лазарєв без напруги виступив на афтепаті.

Переможниця українського Нацвідбору на Євробачення-2019 MARUV планує концерти в Росії. Також вона підтримала російського співака Сергія Лазарєва у Євробачанні-2019, поділилася артистка в прямому ефірі в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Лазарєв опинився в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути