вівторок, 12 березня 2019 08:12

MARUV підтримає на Євробаченні Росію

  MARUV більше не планує брати участь у Нацвідборі. Фото: Politika
MARUV більше не планує брати участь у Нацвідборі. Фото: Politika

Переможниця українського Нацвідбору на Євробачення-2019 MARUV у квітні планує концерти в Росії.

У співачки на початку квітня заплановані там масштабні гастролі і сольний концерт у Москві. Всеукраїнський тур вона анонсувала наприкінці літа або на початку осені.

Також вона підтримала російського співака Сергія Лазарєва у Євробачанні-2019, поділилася артистка в прямому ефірі в Instagram.

MARUV заявила, що планує подивитися номери всіх учасників конкурсу, але зараз підтримує російського представника Сергія Лазарєва.

"Буду всіх підтримувати. Не знаю, треба дивитися на номер, виступи. Зрозуміло, через моє добре ставлення до Сергія, у нас з ним класна, цікава спільна історія є, тому буду його підтримувати. Крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве", - пояснила артистка.

Також MARUV зазначила, що більше не планує брати участь у Нацвідборі і вважає, що цей конкурс вже застарів і не настільки актуальний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилось перше офіційне фото ведучих Євробачення-2019

Журнал "Новий Час" склав рейтинг "100 успішних жінок України". Серед них співачка Maruv (Анна Корсун).

Зараз ви читаєте новину «MARUV підтримає на Євробаченні Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі