Ексклюзиви
четвер, 04 травня 2017 15:11

"Краще Путіна в Магадан": у Росії з тріском провалилася петиція проти Ахеджакової

"Краще Путіна в Магадан": у Росії з тріском провалилася петиція проти Ахеджакової
У РФ провалилася петиція проти Ахеджакової. Фото: Медуза

Росіян обурила петиція з проханням позбавити державних нагород актрису Лію Ахеджакову "за регулярний наклеп на російський народ і уряд, за побажання загибелі жителям Криму і Донбасу".

Звернення опублікували на сайті "петиция-президенту.рф", пише "Апостроф". Автори перераховують "гріхи" Ахеджакової, зокрема її критичні виступи на адресу Володимира Путіна та засудження російської військової агресії в Україні.

Петиція за позбавлення Ахеджакової звань зібрала 440 підписів. Водночас проти проголосували 6215 людей - у 14 разів більше.

Ініціатива викликала шквал критики в коментарях.

"Автора цього УГ, нащадка НКВСних стукачів, по хорошому, втопити в сортирі було б саме те. Звідки вийшов, туди й повернувся. А так дуже приємно, що адекватних людей серед тих, хто проголосував, виявилося напрочуд більше, ніж скрепнутих імбецилів а-ля "клуб 86 відсотків", що перебрали зранку глоду", – написав один з користувачів.

"Я - проти. Зате я виступаю за висилку Путіна і всієї його банди в Магадан", "Проти! Позорище якесь. Петиції створюють, щоб вирішувати важливі соціальні проблеми, а не гідних людей гнобити", - пишуть інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лія Ахеджакова розповіла про листи з погрозами

Лія Ахеджакова назвала російський фільм "Крим. Шлях на Батьківщину" жахливим і ганебним. За її словами, РФ відняла, вкрала Крим і зробила ворогами на століття близький народ. "Дуже важко на душі, камінь, просто камінь лежить", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Краще Путіна в Магадан": у Росії з тріском провалилася петиція проти Ахеджакової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути