вівторок, 17 березня 2015 18:43

Лія Ахеджакова розповіла про листи з погрозами

Лія Ахеджакова розповіла про листи з погрозами

Народна артистка Росії Лія Ахеджакова розповіла, що отримувала листи з погрозами і після них їй "живеться дуже нервово". Цим вона поділилася з DW. Актриса вважає, що те, що відбувається з росіянами, відбувається під впливом пропаганди.

"Величезна кількість населення не хоче думати: воно обходиться тільки пропагандою, а пропаганда дуже отруйна. Як будь отрута, вона шукає, куди свої щупальця запустити, і вона це робить дуже продумано", - говорить актриса.

"Середовище, в якому ми живемо, заражена пропагандою. Атмосфера така, що люди, як тварини, заражені інстинктом ненависті один до одного, інстинктом загнати всіх в один лад, щоб все крокували в ногу, не сміли інакше ходити, не сміли інакше думати, не сміли інакше дихати! Це дуже нагадує 30-ті роки Європи. Це дуже небезпечно", - вважає Ахеджакова.

"Страшна агресія, яку насаджують. В рамках державної політики! Хтось цим займається. Нацьковування одних на інших ... І одне те, що з'явилися внутрішні вороги, як при Сталіні ... І, більше того, всередині ведеться постійний пошук і призначення ворогів", - розповіла Ахеджакова.

За словами актриси, вона не зверталася в поліцію, отримавши погрози, але тепер, якщо отримає знову, то обов'язково звернеться: "Залякування і страх - перша ознака того, що ми скотилися в такі роки, які краще не згадувати".

Нагадаємо, що адвокат Микола Полозов, розповів, що Twitter Лії Ахеджакової, який останнім часом активно цитують ЗМІ є фейковим.

Зараз ви читаєте новину «Лія Ахеджакова розповіла про листи з погрозами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі