Ексклюзиви
субота, 19 січня 2019 11:30

Крадії бензину підірвали майже сотню людей

Вибух трубопроводу з нафтопродуктами в мексиканському місті Тлауелілпан призвів до загибелі як мінімум 20 осіб. Ще 71 особа отримала в результаті вибуху тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Подія сталася в ніч на суботу, 19 січня, повідомив у Twitter губернатор штату Ідальго Омар Фаяд.

На момент вибуху поряд з трубопроводом перебували сотні людей. Катастрофа сталася під час спроби багатьох місцевих жителів набрати бензин з трубопроводу у власні каністри. Саме таку версію оголосила місцева влада та державна енергокомпанія Pemex, передає DP.

Що саме стало причиною вибуху, поки що достеменно невідомо. На кадрах з місця події видно потужне полум'я. Сили правопорядку оточили місце катастрофи.

Автор: Reuters
  В Мексиці крадії бензину підірвали майже сотню людей
В Мексиці крадії бензину підірвали майже сотню людей

За даними концерну Pemex, на місці аварії працюють загони спецпризначення, рятувальники й пожежники.Для допомоги постраждалим залучили 11 машин швидкої допомоги. На додачу, зі столиці в зону катастрофи направили спеціальний гелікоптер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії сталася масштабна пожежа з жертвами

Постраждалі із сильними опіками, будуть перевезені до лікарень Мехіко, запевнили в Pemex. Президент країни Мануель Лопес Обрадор закликав мексиканський уряд надати допомогу постраждалим.

Автор: Reuters
  В Мексиці крадії бензину підірвали майже сотню людей
В Мексиці крадії бензину підірвали майже сотню людей

Розкрадання бензину становить значну проблему в Мексиці. За даними концерну Pemex, в 2018 році кожні 30 хвилин здійснювалася спроба незаконного відкачування бензину. Губернатор штату Ідальго закликав місцевих жителів припинити розкрадання бензину. Серед іншого він вказав на небезпеку для життя, котра загрожує тим, хто наважився на такий злочин.

Терористична організація "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за вибух багатоповерхівки і мікроавтобуса в російському Магнітогорську.

Зараз ви читаєте новину «Крадії бензину підірвали майже сотню людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути