Ексклюзиви
середа, 02 листопада 2022 08:50

Королівське поповнення: ЗМІ повідомили про вагітність 40-річної Кейт Міддлтон 

Королівське поповнення: ЗМІ повідомили про вагітність 40-річної Кейт Міддлтон 
2011 року принц Вільям одружився зі своєю давньою подругою Кейт Міддлтон, яка після весілля отримала титул герцогині Кембриджської. Пара виховує трьох дітей – принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї. Фото: Getty Images

Принц і принцеса Валійські Вільям і Кейт Міддлтон стануть батьками вчетверте.

Одним із перших, із ким подружжя нібито поділилося звісткою, став король Карл ІІІ. І він дуже щасливий, пише The International Business Times з посиланням на журнал Star.

"Усе, чого Чарльз як батько недодав Вільяму та його братові, принцу Гаррі, він надолужує щодо своїх онуків. Він любить бавитися з Джорджем, Шарлоттою та Луї, дуркує з ними, доки вони не почнуть хихотіти", – розказало джерело.

За даними видання, про майбутнє поповнення принц і принцеса поки що розказали лише найближчим родичам. Кенсингтонський палац жодних оголошень на цю тему не робив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, що принц Гаррі просив у Карла III

Зі слів іншого співрозмовника, Кейт вирішила стати матір'ю вчетверте, оскільки всі її діти стали школярами й в домі відчувається порожнеча.

Принцеса сподівається, що в неї цього разу буде донька, адже дуже хоче, щоби в принцеси Шарлотти в житті була така сама близька людина, як у неї самої - молодша сестра Піппа. Про сестру мріє і сама Лотті, тоді як Луї просто радіє тому, що в нього буде з ким гратися.

Перше місце претендентів на трон після царювання Карла ІІІ посідає принц Вільям, герцог Корнуольський та Кембриджський. Він закінчив Сент-Ендрюський університет з відзнакою. Служив у Королівських військово-повітряних силах та був пілотом санітарного вертольота.

2011 року Вільям одружився зі своєю давньою подругою Кейт Міддлтон, яка після весілля отримала титул герцогині Кембриджської. Пара виховує трьох дітей – принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

Зараз Вільям виконує королівські обов'язки та займається благодійністю. Його основні обов'язки полягають у тому, щоб підтримувати короля у його королівських зобов'язаннях.

Зараз ви читаєте новину «Королівське поповнення: ЗМІ повідомили про вагітність 40-річної Кейт Міддлтон ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути