Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2021 14:24

Компанія Бренсона відновила продаж квитків на політ у космос і назвала ціну
6

Компанія Virgin Galactic відновлює продаж квитків на туристичні польоти в космос. Квиток на космічне судно VSS Unity коштує від $450 тис.

Virgin Galactic пропонує охочим три варіанти бронювання місць для майбутніх польотів, повідомляє пресслужба компанії. Можна придбати одне місце, забронювати декілька або орендувати весь корабель. Зараз замовили понад 600 місць на майбутні космічні польоти.

"Рішення відновити продаж квитків ухвалили на тлі сплеску інтересу людей до Virgin Galactic після успішного польоту Річарда Бренсона", - заявив виконавчий директор компанії Майкл Колґлейзер.

Фото: virgingalactic.com

Virgin Galactic тимчасово зупинила бронювання місць для космічних польотів 2014 року. Причиною стала катастрофа під час тестового польоту, коли загинув один пілот космольоту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільярдер Безос злітав у космос

11 липня британський мільярдер і власник Virgin Galactic 70-річний Річард Бренсон злітав у космос. Корабель під час першого туристичного суборбітального польоту досяг межі з космосом і приземлився на космодромі "Америка" в США. Своїм польотом Бренсон випередив Безоса. Virgin Galactic конкурує з Blue Origin у сфері космічного туризму.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Бренсона відновила продаж квитків на політ у космос і назвала ціну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути