вівторок, 28 березня 2017 12:15

КНДР погрожує США та Південній Кореї "смертельним ударом"

КНДР погрожує США та Південній Кореї "смертельним ударом"
КНДР погрожує превентивними ударами у відповідь на навчання США та Південної Кореї. Фото: Daily Mail

Північна Корея здійснюватиме попереджувальні удари у відповідь на проведення спільних військових навчань США і Південної Кореї з "ліквідації північнокорейського керівництва".

Про це заявили у генштабі КНДР.

"Генеральний штаб корейської народної армії (КНА) позначив позицію на нещадне припинення будь-яких дій ворогів. Для цього проводитиме власні спеціальні операції та завдаватиме превентивних ударів", - цитують "РИА Новости" слова представника генштабу КНА.

"Смертельні удари КНА завдаватиме без попередження у будь-який час, доки підрозділи збройних сил США і Південної Кореї, задіяні у "спеціальних операціях" проти КНДР, дислокуватимуться в Південній Кореї.

Як тільки ворожі сили почнуть так звані операції і удари, вони тільки сприятимуть історичній події, коли американські імперіалісти зазнають невдачі, а маріонеткові військовослужбовці Південної Кореї будуть знищені остаточно", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп: "Кім Чен Ин погано поводить себе"

З 1 березня у Південній Кореї проходять спільні зі США польові навчання Foal Eagle. З 13 березня – командні навчання Key Resolve з використанням систем комп'ютерного моделювання військових дій. Учасники навчань відпрацьовують точкові удари по керівництву та ядерних і ракетних арсеналах КНДР у разі війни на Корейському півострові.

Зараз ви читаєте новину «КНДР погрожує США та Південній Кореї "смертельним ударом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути