субота, 02 травня 2020 02:50

Кім Чен Ин з'явився на публіці - ЗМІ

Кім Чен Ин з'явився на публіці - ЗМІ
ЗМІ заявили про появу лідера КНДР. Фото: Reuters

Державні засоби інформації Північної Кореї повідомили про першу публічну появу лідера країни Кім Чен Ина за останні 20 днів.

Кім відвідав церемонію з нагоди завершення будівництва заводу фосфорних добрив в одному з регіонів країни на північ від столиці Пхеньяну, поінформувало офіційне Центральне телеграфне агентство Кореї

Він був там разом із іншими чільними посадовцями, включно з його сестрою Кім Йо Джон.

На церемонії Кім перерізав стрічку на знак завершення будівництва, і "бурхливо залунали вигуки всіх учасників "Ура!" на знак пошани до шановного вищого керівника, який в авангарді верховодить всенародною генеральною боротьбою за всебічне здійснення великої справи будівництва могутньої держави і армії на основі власних сил і прославляє на найвищому рівні державну міць і гідність соціалістичної Кореї", а "шановний вищий керівник тепло махав рукою сповненим безмежної радості будівельникам і масам".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скоро дізнаєтесь": Трамп анонсував правду про Кім Чен Ина

Кіма востаннє бачили на людях 11 березня – на засіданні політбюро Центрального комітету владної Трудової партії Кореї, де обговорювали боротьбу з коронавірусом. А коли 15 квітня він не з'явився на урочистостях із нагоди головного свята країни, Дня сонця, як називають день народження його діда, засновника північнокорейської держави Кім Ір Сена, це викликало спекуляції щодо стану його здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ин з'явився на публіці - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути