Ексклюзиви
середа, 24 квітня 2019 08:15

Кім Чен Ин приїхав в Росію на бронепоїзді

Кім Чен Ин приїхав в Росію на бронепоїзді
Пробувати коровай, з яким його зустріли, північнокорейський лідер відмовився

Лідер КНДР Кім Чен Ин прибув в Росію. Його бронепоїзд перетнув кордон і зупинився на станції Хасан.

Як повідомив РІА Новини джерело в адміністрації Примор'я, Кім Чен Ина зустріли з квітами і хлібом і сіллю, до поїзда була прокладена червона килимова доріжка. Примітно, що коровай пробувати північнокорейський лідер відмовився, хоча його просив у організаторів генеральний консул КНДР в Примор'ї Зо Сек Чхор.

"Потім Кім Чен Ин відвідав Будинок російсько-корейської дружби, де зустрівся з працівницею, яка багато років стежить за порядком в будиночку, побудованому напередодні візиту Кім Ір Сена в 1986 році, і подякував їй за службу", - пише російське ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Північна Корея не відмовиться від ядерної зброї" - Портніков

Глава Примор'я Олег Кожемяко опублікував в своєму Instagram відео, на ньому видно Кім Чен Ин і супроводжуючі його особи. Лідера КНДР, крім приморського губернатора, також зустрічали заступник голови МЗС Ігор Моруглов, посол Росії в Пхеньяні Олександр Мацегора, міністр з розвитку Далекого Сходу і Арктики Олександр Козлов.

Відзначається, що візит Кім Чен Ина став першою його поїздкою в Росію з часу вступу на посаду в 2011 році. Саміт пройде 25 квітня на острові Російський у Владивостоці, головними темами стануть врегулювання ядерної проблеми Корейського півострова і двосторонні відносини.

Кім Чен Ин заявив, що його нинішній візит в Росію не стане останнім. Також північнокорейський лідер зазначив, що його приїзд - це перший крок у розвитку відносин з Росією.

Зустріч Трампа і Кім Чен Ина завершилася без результатів, і це не є дивним.

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ин приїхав в Росію на бронепоїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути