Ексклюзиви
четвер, 15 серпня 2024 16:52

Керівництво виборчої кампанії Трампа робило помилки, але він у нього вірить - ЗМІ

Керівництво виборчої кампанії Трампа робило помилки, але він у нього вірить - ЗМІ
Липень був невдалим для Дональда Трампа. Фото: x.com/MTGOP

Кандидат у президенти США Дональд Трамп висловив віру в керівництво своєї виборчої кампанії.

Він не збирається проводити жодних кадрових змін. Але старші радники опинилися в найбільш вразливому становищі, намагаючись сформувати ефективну стратегію проти демократки Камали Гарріс, пише The Guardian.

Після виходу з перегонів чинного президента Джо Байдена Гарріс отримала значний імпульс підтримки. Це стало найбільш нестабільним моментом для кампанії Трампа з моменту її офіційного запуску наприкінці 2022 року.

Журналісти вказали на помилках Трампа у намаганні сформулювати аргументи проти Гарріс. Він хотів "прорватися" крізь цикл новин, які допомагали демократам, але раптом опинився в обороні з вузьким вікном для маневрів до листопада.

Союзники Трампа завдяки цьому вперше побачили можливість відкрито критикувати рішення старших помічників його штабу. У приватних розмовах вони ставили питання про те, чи повинні деякі радники продовжувати обіймати посади.

Липень був невдалим для кампанії Трампа. Його радники вважають, що на розв'язання цих недоліків потрібно витратити час і зусилля.

Трамп вважає, що керівники його кампанії Сьюзі Вайлз і Кріс Лацівіт роблять феноменальну роботу, каже його речник. У будь-які чутки про їхню непридатність він заперечує.

Занепокоєння пов'язане з тим, що Трамп призначив свою невістку Лару Трамп головою Республіканського національного з'їзду. Він 2 серпня зустрівся з нею і з Келліенн Конуей, яка керувала його президентською кампанією 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп розповів Маску про свої стосунки з Путіним

Конуей повідомила, що зустріч була зосереджена на виборчій стратегії. Вона сказала Трампу, що той переміг жінку-кандидата 2016 року й може зробити це знову у листопаді 2024 року. Під час розмови Конуей не згадувала жодних імен чи посад старших радників кампанії.

Але старші радники сприйняли цю зустріч як вторгнення на їхню територію.

"Занепокоєння дещо зменшилися після того, як старші помічники відчули впевненість у тому, що Конуей навряд чи приєднається до команди Трампа, принаймні зараз, коли республіканець поставив під сумнів її лобіювання підтримки України та пропозицію у 2023 році про схвалення федеральної заборони на аборти на 15 тижнів", - пишуть журналісти.

Трамп змінював керівників своєї передвиборчої кампанії влітку у 2016 та 2020 роках.

Радники кампанії Трампа і його зовнішні союзники згодні вважають, що критикувати Гарріс необхідно у політичному спектрі. Але це у них часто не виходило.

Конуей сказала Трампу, що йому слід триматися політичних питань і не вдаватися до особистих образ. Після цього деякі співробітники штабу Трампа обурилися. Вони заявили, що радили робити те ж саме.

Дональд Трамп і Камала Гарріс таки зустрінуться на дебатах, які відбудуться 10 вересня в ефірі ABC News.

Гарріс і колишній президент Трамп підтвердили, що візьмуть участь у дебатах.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво виборчої кампанії Трампа робило помилки, але він у нього вірить - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути