Ексклюзиви
вівторок, 06 лютого 2018 18:39

"Карати рублем": у Росії вигадали "жорстокий" спосіб помститися організаторам Олімпіади

"Карати рублем": у Росії вигадали "жорстокий" спосіб помститися організаторам Олімпіади
Компанія Coca Cola може стати головною мішенню розгніваних вболівальників через дискваліфікацію російських спортсменів. Фото:gayalliance.org

Влаштувати бойкот компанії Coca Cola Inc. закликає російський політолог Руслан Осташко.

У своєму блогові переконує — таким чином росіяни покарають Міжнародну олімпійську комісію за дискваліфікацію своїх спортсменів. Адже Coca Cola є головним спонсором Олімпійських ігор з 1928-го.

"Брудна кампанія проти російського спорту - це явне політичне замовлення США", - вважає Осташко.

Поведінка МОК взагалі була свинською, комісія поводилася як остання сволота, переконує він. Міжнародні ЗМІ, такі як BBC та ARD, висвітлили доповідь про допінг-спорстменів "по-скотинячи" і всіляко познущалися над ними.

Автор блога вважає, що з опонентами на Заході росіяни не впораються, якщо будуть боротися за правилами "русского мира". Їх треба "карать рубльом".

"Це у нас є честь, совість, уявлення про порядність і репутацію. У них же замість честі, серця і совісті, тільки лише гаманець", - пояснює політолог.

Покарати пропонує головного спонсора МОК - компанію Coca Cola. Закликає відмовитися від напоїв CocaCola, Fanta і Sprite.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсторонені від Олімпіади-2018 російські спортсмени звернулися до Лозанни

У соцмережах пропонує влаштовувати флешмоб. Запустив хештег #БойкотCocaCola. Закликає росіян постити його кожного дня на своїх сторінках і розповідати про причетність виробника напоїв до допінгового скандалу.

"Щоб ті, хто підтримують МОК і його русофобську діяльність заплатили грошима і зіпсованим іміджем. ... Ні копійки історичному спонсору МОК!" - закликає Осташко.

МОК відмовив у запрошенні на Олімпіаду-2018 тринадцяти російським спортсменам, яких раніше виправдав Спортивний арбітражний суд в Лозанні. Комісія погодилася, що рішення CAS не зняло підозр в допінгу і не представило комісії достатніх підстав для впевненості в тому, що дані 13 спортсменів можуть вважатися чистими.

Зараз ви читаєте новину «"Карати рублем": у Росії вигадали "жорстокий" спосіб помститися організаторам Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути