вівторок, 13 жовтня 2020 10:15

Хоче усіх розцілувати і почувається сильнішим - Трамп повернувся до передвиборчих мітингів

Хоче усіх розцілувати і почувається сильнішим - Трамп повернувся до передвиборчих мітингів
Дональд Трамп на мітингу в Сенфорді, Флорида

Президент Дональд Трамп повернувся до виборчої кампанії в понеділок 12 жовтня, вперше з моменту оголошення свого діагнозу Covid-19. Трамп прибув на відкритий мітинг у Санфорді, штат Флорида, перший із 6 запланованих на цей тиждень, без захисної маски. Про це повідомляє Reuters.

Він розкидав маски тисячам прихильників, які стояли пліч-о-пліч, більшість із них не мали захисту для обличчя. А також неодноразово говорив про своє видужання від коронавірусу. Трамп рекламував свої методи боротьби із пандемією, оскільки останні опитування показали, що він втрачає більше позицій проти конкурента від демократів Джо Байдена.

Я пройшов через це. Вони (медики) кажуть, що у мене імунітет. Я почуваю себе таким сильним... Я поцілую всіх в цій аудиторії. Я поцілую хлопців і красивих жінок, я всіх міцно розцілую", - казав Трамп під час свого виступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Країни Європи посилюють заходи боротьби проти коронавірусу

Критики звинуватили Трампа в тому, що той не заохотив прихильників на передвиборчих заходах та співробітників Білого дому носити захисні маски й дотримуватися вказівок щодо соціального дистанціювання. Щонайменше 11 найближчих помічників Трампа отримали позитивний тест на вірус.

Поки Трамп проводив свою акцію, провідний американський експерт з інфекційних хвороб Ентоні Фауці заявив CNBC, що Сполучені Штати зіткнуться з "великими труднощами", якщо вони не заохочуватимуть населення носити маски для обличчя та уникати масових зборів.

Мітинг Дональда Трампа перед виборчою кампанією розпочав 3-тижневий передвиборчий марафон до 3 листопада. 74-річний президент Республіканської партії прагне змінити динаміку перегонів, за якими національні опитування громадської думки та деякі ключові опитування штатів показують, що він програє Байдену, якому 77 років.

Зараз ви читаєте новину «Хоче усіх розцілувати і почувається сильнішим - Трамп повернувся до передвиборчих мітингів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути