понеділок, 19 квітня 2021 04:56

Греція скасувала карантин для туристів з низки країн

Греція скасувала карантин для туристів з низки країн

Греція скасувала обов'язковий семиденний карантин для туристів з держав-членів Європейського союзу, Шенгенської угоди, а також із Сполученого Королівства, США, Об'єднаних Арабських Еміратів, Сербії та Ізраїлю.

Із 19 квітня їм дозволено в'їзд до Греції без карантину при наявності негативного результату тесту на коронавірус або сертифіката про вакцинацію. Водночас переміщення туристів територією країни все ж буде обмежене: зокрема вони не зможуть пересуватися між регіонами і користуватися закладами громадського харчування.

У Греції з 7 листопада минулого року діє загальний карантин. У країні вже більше п'яти місяців не працюють кінотеатри, музеї, концертні зали, спортивні споруди, нічні і танцювальні клуби, а також інші подібні об'єкти. Підприємствам громадського харчування дозволено тільки продавати їжу на винос або доставляти додому. Носіння захисних масок обов'язкове як в приміщеннях, так і на вулиці. У країні діє комендантська година у вечірній і нічний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Греція назвала умови в'їзду для українських туристів

З 14 травня в Греції буде офіційно відкрито туристичний сезон і будуть скасовані більшість обмежень, зокрема обмеження на кількість російських туристів, які відвідують країну.

Зараз ви читаєте новину «Греція скасувала карантин для туристів з низки країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути