середа, 11 квітня 2018 15:39

"Готуйся, ракети прилетять" - Трамп пригрозив Росії

Автор: UkrMedia
  Трамп жорстко відповів Росії: "Готуйся ракети прилетять"
Трамп жорстко відповів Росії: "Готуйся ракети прилетять"

Росія має готуватися до запуску ракет США. Вони будуть хороші, нові і "розумні".

Про це написав президент США Дональд Трамп у своєму Тwitter.

"Росія обіцяє збивати будь-які ракети, випущені по Сирії. Готуйся, Росіє, вони прилетять. Вони будуть хороші, нові і "розумні"! Не треба підтримувати тварину, яка вбиває газом своїх громадян і отримує задоволення", - написав Дональд Трамп.

Росія раніше пообіцяла збивати всі ракети, які летять у Сирію. Посол Росії в Лівані Олександр Засипкін заявив, що навіть знищуватимуть джерела, з яких ці ракети випустять.

Заява прозвучала після того, як кілька ракет вразили авіабазу Тіяс, відому як Т4, недалеко від сирійського міста Хомс вранці в понеділок 9 квітня. Їх випустила Ізраїльська авіація.Унаслідок удару загинули 14 людей, серед яких є іранці, повідомляло агентство Associated Press, посилаючись на Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Велика ціна, яку доведеться сплатити" - розповіли про жахливі наслідки хімічної атаки в Сирії

Щонайменше 70 людей померли під час ймовірної хімічної атаки в сирійському місті Дума - останньому місті, яке перебуває під контролем повстанців у Східній Гуті. У причетності до атаки підозрюють Росію.

Росія зі свого боку назвала хіматаку в Сирії "інформаційним вкиданням" і заперечила застосування хімічної зброї в сирійському місті Дума, про яке заявили правозахисники. За словами МЗС РФ, подібні "провокації" і "брехливі вигадки" з'являються для "вигороджування терористів". У той час як Росія і сирійський уряд "забезпечують гуманітарні коридори для виведення цивільного населення".

Водночас у Білому домі вже заговорили про введення нових санкцій. Британія та ще 8 країн закликали провести екстрене засідання Радбезу ООН через хіматаку у Сирії проти Росії. Президент США Дональд Трамп заявив, що Путін та Іран прикривають "тварюку" Асада.

Зараз ви читаєте новину «"Готуйся, ракети прилетять" - Трамп пригрозив Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути