середа, 27 грудня 2017 10:32

Гендиректор фабрики у Москві, котрий влаштував стрілянину, зник із приміщення невідомим чином

Гендиректор фабрики у Москві, котрий влаштував стрілянину, зник із приміщення невідомим чином
До фабрики "Меньшевик" стягнули поліцейських

У Москві колишній директор фабрики "Меньшевик" Ілля Авер'янов зі стріляниною захопив заручників. Є поранені. Стверджує - намагається відстояти підприємство. Вважає його своїм.

За останніми даними, спецпризначенці обшукали приміщення фабрики, але не виявили там Авер'янова. Підтвердилося, що чоловік поранив як мінімум 3 чоловік. 2 співробітників фабрики поліція вивела після початку штурму.

Раніше повідомлялося, що силовики почали штурм фабрики. Про це повідомляють "РИА Новости".

Московська поліція спростувала інформацію про те, що Авер'янов взяв когось у заручники. Інші джерела припускають, що у нього в заручниках може бути до 5 осіб.

"РИА Новости" ведуть відео-трансляцію з місця подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві автобус влетів у підземний перехід: є загиблі

Очевидці повідомляють, що Авер'янов прийшов на фабрику, застрелив охоронця Олексія Костикова. Після того почав ходити по території і стріляти.

Авер'янов стверджує, що стрілянину спровокували рейдери - спробували затримати його із застосуванням зброї.

За останніми повідомленнями із телеграм-каналу Mash вдалося відновити послідовність подій на фабриці. Колишній генеральний директор приїхав вранці на фабрику разом зі своєю сестрою Катериною. Вона працює на "Меньшовикові" фінансовим директором. На фабриці працювали судові пристави. Вони відкривали кабінети адміністрації. Авер'янов озброївся рушницею "Сайга" і почав стріляти в приставів. Вони заховалися. На зустріч директору вийшов охоронець Костиков. Авер'янов вистрілив у нього кілька разів. 4 рази влучив. Катерина Авер'янова закрила приміщення фабрики. Лікарі "швидкої", що прибули на виклик, не змогли зайти. Костиков помер від ран.

"У мене за підробленими документами відібрали фабрику, розорили мене. У мене восьмеро дітей", - заявив Авер'янов журналістам Business FM, які змогли вийти з ним на звязок.

"Коротко кажучи, банда кавказька, осетинська, на чолі з двома прокурорами. Один з прокурорів - це Дударов, заступник прокурора Південно-Східного адміністративного округа. Другий прокурор - це заступник прокурора Західного округу. Вони стежать за обсягом нерухомості", - розповів Авер'янов.

Стверджує, що вже 4 роки фабрику намагаються відібрати конкуренти із Кавказу.

"Ви знаєте, я чотири роки б'юся. Вони все перекуповують, підробляють документи. За підробленими документами відсуджують. Сьогодні вранці я прийшов на роботу, мене стали брати штурмом - з пістолетами, зі зброєю", - заявив Авер'янов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії автобус в'їхав у мечеть

Після стрілянини Авер'янов. забарикадувався в приміщенні. Якщо спецназ почне штурм, розглядає 2 варіанти - відстрілюватися або здаватися.

Запевняв: "Якщо залишуся живим, буду битися до кінця".

Колишні працівники фабрики скаржаться в інтернеті на Авер'янова та жахливі умови праці. Директор не платить працівникам зарплату, її неможливо отримати і після звільнення. "За час моєї роботи (5 місяців) тричі змінився склад слюсарів, електриків, операторів котельні", - розповів один із колишніх працівників.

Новина доповнюється

Фабрика "Меньшевик" виробляє кондитерські вироби. Гасло підприємства - "Маленькі радощі для великих людей".

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор фабрики у Москві, котрий влаштував стрілянину, зник із приміщення невідомим чином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути