пʼятниця, 11 липня 2008 14:15

Фуртадо попросила в українських організаторів вино, а у російських - горілку

Фуртадо попросила в українських організаторів вино, а у російських - горілку

Канадська співачка Неллі Фуртадо, яка 15 липня виступить у Києві, а 13 липня - у Москві, попросила в українських організаторів вино, а російських - горілку.

Фуртадо зупиниться в п"ятизірковому готелі Прем"єр Палас. Її побутовий райдер більш ніж скромний - з алкоголю в гримерці тільки одна пляшка доброго червоного вина, різні види чаю і соку, а на десерт - фрукти і баночка меду. Єдине, у жодному разі у стравах не має бути червоного м"яса.

Що стосується самого виступу, який відбудеться в Києві 15 липня в Міжнародному Виставковому Центрі, канадська зірка сказала, що виконає "найкращі хіти з усіх трьох альбомів".

"Я люблю такий стиль - "на шоу може трапитися будь-що". Мені подобається виконувати ідеальний, вилизаний до останньої дрібниці номер, потім раптово перервати його і продовжити щире виконанням пісні під акустичну гітару та спілкуванням з публікою", - розповіла співачка.

Перед київським концертом Неллі Фуртадо виступить у Москві - 13 липня на ЦСК Олімпійський. В московських організаторів канадська зірка попросила 12 літрів міцних алкогольних напоїв.

За інформацією видання, у райдері співачки значаться 12 пляшок пива, дві пляшки віскі і пляшка російської горілки.

Крім того, на шоу в Москві Неллі Фуртадо заспіває дуетом з російським співаком Дімою Біланом, переможцем Євробачення-2008. Вони виконають композицію Can You get to heaven.

Неллі Фуртадо назвали на честь радянської гімнастки Неллі Кім, - канадської співачки, португальського походження. Народилася вона 2 грудня 1978 у містечку Вікторія, штат Британська Колумбія, Канада.

Свою дебютну платівку Whoa, Nelly! випустила в 2000 році і відразу одержала чотири номінації на найпрестижнішу премію Grammy Music Awards. Перемогла в номінації Кращий жіночий поп-вокал із синглом I`m Like a Bird.

Останні радіосингли Фуртадо звучать на всіх радіостанціях світу, повідомляє Новинар

Зараз ви читаєте новину «Фуртадо попросила в українських організаторів вино, а у російських - горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути