Ексклюзиви
четвер, 02 листопада 2017 12:50

Forbes опублікував топ-100 найвпливовіших жінок
7

Американський журнал Forbes продовжив щорічну традицію і опублікував рейтинг найвпливовіших жінок світу.

Цього разу до переліку не увійшла жодна українка.

Автор: Forbes
  Ангела Меркель
Ангела Меркель

Рейтинг очолила канцлер Німеччини Анґела Меркель. Її журналісти назвали "фактичним лідером Європейської коаліції" та нагадали про перемогу над правою партією "Альтернатива для Німеччини" на цьогорічних парламентських виборах. "Вона працює з позиції сили. Економіка Німеччини продовжує зростати", - зазначило видання.

Автор: Forbes
  Тереза Мей
Тереза Мей

2-ге місце посіла Тереза Мей, прем'єр-міністр Великої Британії. У Forbes нагадали, що їй доводиться керувати країною, яка проголосувала за вихід з ЄС і має здійснити свій план до квітня 2019 року.

Автор: Forbes
  Мелінда Гейтс
Мелінда Гейтс

3-тє місце посіла дружина Білла Ґейтса Мелінда. "Найвпливовіша жінка-філантроп" - так назвали її журналісти, нагадавши, що вона разом з чоловіком очолює благодійний фонд.

Автор: Forbes
  Іванка Трамп
Іванка Трамп

До сотні впливових жінок увійшла донька президента США Іванка Трамп (19 місце). Вона є радником батька та часто грає роль "першої леді", оскільки дружина Трампа Меланія не дуже полюбляє світло софітів.

Автор: Forbes
  Королева Єлизавета ІІ
Королева Єлизавета ІІ

26-ту сходинку посіла королева Єлизавета ІІ. Видання вказує, що вона править найдовше серед британських монархів за останні 1200 років. Також у свої 90 вона є найстаршою із нині живих монархів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Forbes назвав найбагатших людей планети

Автор: Forbes
  Гілларі Клінтон
Гілларі Клінтон

65-ю стала колишня кандидатка в президенти США та держсекретар Гілларі Клінтон. Вона повертає собі рейтинги після минулорічного "нокауту", але все більше переходить на позиції "сірого кардинала", вважає Forbes.

Автор: Forbes
  Даля Грибаускайте
Даля Грибаускайте

На 68 місці рейтингу опинилась президент Литви Даля Грибаускайте — перша жінка-президент своєї країни і перший президент, якого обрали на другий термін. Видання відзначило її жорстку критику Путіна та прагнення до співпраці з НАТО.

До рейтингу увійшли також співачка Бейонсе (50 місце), яка за світовий тур 2016 року зібрала $250 млн, та письменниця, творець Гаррі Поттера та "Магічних тварин" Джоан Роулінґ (88 місце).

Американський журнал Vanity Fair уклав список найвпливовіших людей світу цього року. До першої п'ятірки увійшли Джефф Безос, Марк Цукерберґ, Тім Кук, Ларрі Пейдж та Ілон Маск.

Зараз ви читаєте новину «Forbes опублікував топ-100 найвпливовіших жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути