середа, 21 жовтня 2020 06:10

Експерт забув вимкнути камеру під час зустрічі – зняла, як нібито мастурбує

Експерт забув вимкнути камеру під час зустрічі – зняла, як нібито мастурбує
Джеффрі Тубін / Getty Images

Одного з провідних американських експертів відсторонили від роботи. Під час онлайн-включення гадав, що камера вимкнена, тож торкався за пеніс. Вірогідно, мастурбував.

Журнал New Yorker тимчасово відсторонив від роботи провідного експерта з правових питань Джеффрі Тубіна на час розслідування інциденту. Оглядач вважав, що відімкнувся від зібрання. Про це пише британська The Guardian.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат пестив груди коханці під час засідання онлайн

"Я зробив прикро i дурну помилку, вважаючи, що поза ефіром. Прошу вибачення в дружини, сім'ї, друзів і колег. Думав, відключив відео в Zoom. Думав, ніхто мене не бачить", - пояснив згодом Тубін.

Тубін - один із найвідоміших американських юридичних аналітиків, що виступає в ЗМІ. Пропрацював в виданні New Yorker більше 25 років. Також є старшим аналітиком з правових питань в CNN.

CNN теж опублікував заяву, що Тубін нібито попросив трохи часу, поки займається особистою проблемою. Тому тимчасово не працює на телеканал.

В онлайн-зустрічі брали участь працівники різних американських ЗМІ. Було моделювання ночі виборів у США. Послуга відеочату Zoom дозволяє великій групі спілкуватися разом, але у користувачів є змога відключити мікрофон, коли не розмовляють, і вимкнути камеру, якщо не хочуть, щоб їх бачили.

Прикрі ситуації в Zoom не рідкість протягом пандемії, коли багато подій в онлайн-режимі. Публічні люди показували як приймають душ, пили алкоголь, цілували інтимні місця партнерів.

Зараз ви читаєте новину «Експерт забув вимкнути камеру під час зустрічі – зняла, як нібито мастурбує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути