четвер, 15 жовтня 2020 12:32

Дружина зупинила нове весілля чоловіка

Дружина зупинила нове весілля чоловіка
Наречена на невдалому весіллі / Newsflash

В африканській Замбії на католицьке весілля прийшла жінка з 3 дітьми і заявила, що наречений – її законний чоловік.

Чоловік натомість каже, що не жив із нею багато років, поки був у скруті. А наречена та її сім'я знають про його попередній шлюб. Про це пише британська The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин насмерть забив наречену в день весілля

На церемонію вінчання в католицькій церкві в столиці Замбії, Лусаці, увірвалася жінка з дітьми. Одне них - немовля. Вона вимагала припинити обряд, заявляючи, що наречений одружений з нею.

На відео, знятому одним із гостей, видно, як вона кричить: "Отче, цей чоловік – мій! Він – мій! Ми не розлучилися і навіть не сварилися!"

Наречений і наречена мовчки дивляться вниз, а священник йде геть.

Чоловік - Авраам Муюнда, чиновник податкової служби Замбії. Його дружина Керолайн Мубіта, вони в шлюбі протягом 11 років. Як пишуть місцеві ЗМІ, вона почула від сусідів, що той одружується, і помчала в церкву з дітьми. Стверджувала, що того ранку був із нею вдома, і сказав, що їде в місто у справах.

Муюнда повідомив місцевим ЗМІ, що його колишня дружина пішла від нього 2013-го, коли втратив роботу. Повернулася тільки тепер, коли зрозуміла, що він досягнув успіху. Але він не хотів із нею жити.

Чоловік каже, що сім'я нареченої знала все про попередній шлюб, і була присутня як на їхньому традиційному африканському весіллі кілька днів перед цим, так і тепер на католицькій службі.

Муюнду доставили у відділок поліції, щоб з'ясувати, чи був одружений. Наразі не пред'явили звинувачень. Багатоженство в країні законодавчо заборонено. За законами, винного в цьому можуть засудити до 7 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Дружина зупинила нове весілля чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути