Ексклюзиви
вівторок, 25 квітня 2017 16:15

Дружина майбутнього президента Франції старша за нього на 24 роки
10

Еммануель Макрон і Бріджит Троньо
Фото: CNN, Elle
Еммануель Макрон і Бріджит Троньо
Еммануель Макрон і Бріджит Троньо
Еммануель Макрон і Бріджит Троньо
Еммануель Макрон і Бріджит Троньо

39-річного Еммануеля Макрона назвивають найсексуальнішим політиком Європи. Йому пророкують перемогу на президентських виборах у Франції. За підсумками першого туру перегонів Макрон набрав 24% голосів. Випередив свою головну конкурентку, лідерку "Національного фронту" Марін Ле Пен.

Перемога Макрона зумовила сплеск інтересу до його дружини Бріжіт Троньо. Вона старша за свого чоловіка на 24 роки. Зараз їй 64.

Їхня історія кохання розпочалася, коли Макрон ще був школярем, пише CNN. 15-річний хлопець навчався в ліцеї міста Ам'єн. Бріжіт було майже 40. Вона викладала літературу і керувала театральним гуртком.

Якось підліток запропонував учительці написати разом п'єсу. "Ми писали, і поволі мене повністю підкорив розум цього хлопця", – згадує дружина Макрона. Спільні заняття тривали два роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президентом Франції буде Макрон

Еммануель без тями закохався. Усюди ходив за своєю вчителькою, проводжав її до будинку. Коли йому ще не було 17-ти, заявив Бріжіт: "Щоб ви не робили, як би ви від мене не ухилялася, а я з вами одружуся".

Жінка відмовила юнакові. Була заміжня. Виховувала з чоловіком трьох дітей. "Я нічого не можу вам обіцяти", – зі сльозами на очах промовила Бріжіт. Цей епізод журналістка Анн Фульда описала у книзі "Еммануель Макрон: ідеальна молода людина".

Батьки майбутнього політика теж не схвалювали його роман з учителькою. Відправили сина навчатися до Парижа. Однак платонічний роман тривав.

"Ми весь час підтримували зв'язок одне з одним. Годинами висіли на телефоні, – розповідає Бріжіт. – Крок за кроком він подолав увесь мій опір, дивовижним способом, за допомогою терпіння".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат у президенти Франції прокоментував чутки про гей-стосунки

Макрон закінчив університет. Став інвестиційним банкіром.

Подружжя не розкриває, коли взаємна захопленість переросла у справжній роман. "Ніхто ніколи не дізнається цього. Це належить нам. І це наш секрет", - каже Бріжіт.

Вона розлучилася з першим чоловіком. 2007 року приїхала до Еммануеля в Париж і вийшла за нього заміж. На той момент йому було 29, його нареченій - 54. Перед тим, як одружитися зі своєю коханою, Еммануель попросив на це дозволу в її дорослих дітей.

Попри щасливий шлюб, подружжя сприймали насторожено, а то й відверто негативно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат у президенти Франції пообіцяв вгамувати Путіна

"Їм обидвом довелося зіткнутися з несприйняттям і ворожістю з боку родичів і суспільства. Люди погано ставляться до такої різниці у віці. Особливо, коли старшим партнером є жінка", – розповів друг пари Філіпп Бессон.

Нині французи змінили свою думку і радо сприймають Бріжіт. Модні журнали називають її "іконою стилю". Пишуть, що вік лише додає їй пікантності.

Оскільки своїх дітей у пари немає, Еммануель няньчиться з сімома онуками Бріжіт. Каже, що обожнює їх і щиро вважає своїми.

У другому турі президентських виборів у Франції Еммануель Макрон матиме майже дворазову перевагу перед лідеркою "Національного фронту" Марін Ле Пен. Таке опитування під час першого туру виборів провів інститут Ipsos. Згідно з ним, Макрон отримає 62% проти 28% у Ле Пен.

Зараз ви читаєте новину «Дружина майбутнього президента Франції старша за нього на 24 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути