пʼятниця, 08 березня 2019 14:40

Дратує Путіна: танцівник балету Полунін залишився без спонсорів та підтримки Кремля

Дратує Путіна: танцівник балету Полунін залишився без спонсорів та підтримки Кремля
Також Полунін у роздумах чи не зробити татуювання "Спаси і збережи" на плечах. Фото: The Guardian

Танцівник балету Сергій Полунін, який раніше спричинив скандал своїм гомофобськими та сексистськими висловлюваннями в соцмережах, втратив практично все. Він лишився роботи, спонсорів та підтримки соцмереж, пише The Guardian.

"Поганий хлопчик балету втратив практично все - акторську і модельну роботу, виступу на конференції Ted, спонсорів", - повідомляє видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець з обличчям Путіна: у Парижі танцюристу Полуніну вказали на двері

В інтерв'ю виданню танцюрист каже, що хотів лише "навчити світ любити", а пост про Путіна, від якого нібито виходить світло, написав після прогулянки в пустелі Катару в якості "маніфесту любові". Тому дуже здивований негативною реакцією своїх підписників.

Відомо, що у Кремлі танцюристу сказали "припинити забруднювати їх медіа-простір". Полунін каже, що зараз зосереджений на медитації, малюванні та хореографії.

За інформацією видання, йому вдалося отримати кілька ролей в балеті у Мюнхені та Лондоні. Також у нього виникла ідея нового татуювання - напис "Спаси і збережи" на плечах.

Танцюрист Сергій Полунін народився у Херсоні. У 13 років виїхав на навчання балету до Лондона. У 19 років став наймолодшим прем'єром в історії Королівського балету Лондона. 20 листопада, у день свого 29-річчя, в Instagram Полунін зізнався у пристрасній любові до російського президента Володимира Путіна. Сказав, що завжди бачив у ньому світло й завжди його захищатиме. Потім на грудях набив собі татуювання – обличчя Путіна. Також він отримав російський паспорт. Наприкінці листопада Полунін загримів до "чистилища" бази "Миротворець".

Зараз ви читаєте новину «Дратує Путіна: танцівник балету Полунін залишився без спонсорів та підтримки Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути