Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2018 12:39

Дональд Туск став на захист прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо

Дональд Туск став на захист прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо
Дональд Туск написав у Twitter слова підтримки Джастіну Трюдо. Фото: focus.ua

Президент Європейської ради Дональд Туск виразив слова підтримки прем'єр-міністру Канади Джастіну Трюдо, на адресу якого пролунали критичні заяви з боку президента США та представників Білого дому.

"На небесах є особливе місце для Джастіна Трюдо. Канада, дякую за ідеальну організацію саміту G7!" - написав Туск у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп скоротив перебування на саміті G7

Раніше директор Білого дому з торгової політики Пітер Наварро заявив, що "у пеклі є особливе місце для тих іноземних лідерів, які обирають дипломатію зради щодо президента Трампа, а потім намагаються встромити йому ніж у спину, коли президент іде до виходу".

"І це те, що зробив віроломний Джастін Трюдо на цій блюзнірській прес-конференції. Слабкий, нечесний Джастін Трюдо", - сказав він.

Президент США Дональд Трамп та представники Білого дому звинуватили канадського прем'єр-міністра Джастіна Трюдо у слабкості і зраді.

Таку реакцію викликала критика Трюдо на підсумковій прес-конференцію саміту G7 на адресу нової торговельної політики США. При цьому в американській адміністрації наголосили, що не планують відступати від курсу на запровадження імпортних мит.

Зараз ви читаєте новину «Дональд Туск став на захист прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути