Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2021 12:18

Дівчину 7 років тримали в труні, піддавали тортурам і ґвалтували

Дівчину 7 років тримали в труні, піддавали тортурам і ґвалтували
Ящик, в якому тримали Коллін під час перевозок / Splash News

Автостопщики в США викрали і тримали в труні 7 років дівчину, а випускали тільки для тортур і ґвалтування.

Коллін Стен було 20 років. Вона їхала на вечірку, коли молода пара з немовлям запропонувала підвезти її. Дівчина не підозрювала, що 23-річний Кемерон Гукер насправді полював за рабою, щоб ув'язнити, ґвалтувати і катувати. Про це пише британська Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандального кінопродюсера засудили до 23 років за зґвалтування

Під час подорожі в травні 1977-го вона помітила на сидінні поруч з собою дивну коробку з дірою. Пізніше дізналася, що це спеціальний ящик, спроєктований робочим лісопилки Гукера. Він був із звукоізоляцією, щоб раба мовчала.

Незабаром після того, як дівчина сіла в авто, вони з'їхали на ґрунтову дорогу, її зв'язали, заткнули рот, та замкнули в ящику. Відвезли за майже 500 км в маєток у штаті Каліфорнія. Гукер підвісив жертву до крокв в підвалі ланцюгами, перш ніж зґвалтувати і зайнятися сексом зі своєю дружиною Дженіс.

"Я була нажахана. Дженіс спокійно спостерігала, як Кемерон катував мене, а тоді вони займалися сексом на очах у мене. Я була певна, що вони збираються вбити мене", - розказує Коллін, якій зараз 62 роки.

Її історію показали у фільмі "Дівчина в коробці", де розповідається, як вона жила, замкнена в коробці 23 год. на добу. Її випускали тільки щоб ґвалтувати, катувати, бити, зокрема струмом чи розтягувати руки й ноги.

Її морили голодом, спрагою і змушували витримувати літні температури до 38°С. Гукер промивав жертві мізки, змусивши повірити, що працює на організацію під назвою "Компанія", яка вб'є її та сім'ю, якщо спробує втекти. Тільки після того, як дівчина підписала контракт про рабство, їй дозволили частіше допомагати з дітьми та по господарству.

Через 3 роки контроль Гукера почав слабшати. Він зробив Коллін своєю другою дружиною. Дженіс казала, що чоловік піддавав її також сексуальному насильству і тортурам з 15 років, погодився зупинитися лише, якщо дозволить йому знайти рабиню.

Зрештою, одного дня Дженіс звільнила Коллін, висадивши на автобусній зупинці, перш ніж втекти з дітьми 1984-го. Дівчина не звернулась в поліцію, але Дженіс повідомила про чоловіка 3 місяці потому. Вона отримала імунітет в обмін на показання. Гукер був засуджений до 104 років тюрми, але вже 2021-го може просити про умовно-дострокове звільнення.

Зараз ви читаєте новину «Дівчину 7 років тримали в труні, піддавали тортурам і ґвалтували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути