Ексклюзиви
середа, 29 березня 2017 14:44

Чоловік розстріляв банду підлітків у себе вдома

Чоловік розстріляв банду підлітків у себе вдома
Чоловік застрелив трьох грабіжників у себе вдома. Фото: Daily Mail

Троє підлітків загинули під час спроби пограбування в американському штаті Оклахома. Їх застрелив син господаря помешкання.

23-річний хлопець був удома разом із батьком. По обіді почув гуркіт. Троє грабіжників розбили скляні двері зі зворотнього боку будинку. Увірвалися всередину. Були в чорному одязі, масках і рукавичках. Стали погрожувати ножем і кастетом. Тоді син домовласника схопив гвинтівку і відкрив вогонь. Про це повідомляє CNN.

Двоє нападників загинули на місці. Третій спробував втекти, але помер від ран. Убиті виявилися підлітками віком 16, 17 і 18 років. Четверта підозрювана в пограбуванні, 21-річна Елізабет Родрігес, здалася поліції. Вона чекала подільників за кермом.

Син господаря діяв з метою самооборони, констатували правоохоронці. Ніяких санкцій до нього, швидше за все, не застосують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві студентки затримали грабіжника

Аналогічний випадок стався в селі Сухолуччя на Київщині. Невідомі увірвалися до будинку, щоб пограбувати. Почали бити господиню. Господар прокинувся від шуму. Схопив карабін і застрелив одного зі злочинців.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розстріляв банду підлітків у себе вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути