четвер, 04 жовтня 2018 14:54

Через нашестя отруйних павуків закрили чотири школи

Через нашестя отруйних павуків закрили чотири школи
Чотири школи закрили через нашестя отруйних павуків

У лондонському районі Ньюхем закрили для відвідування 4 школи. Влада змушена була відправити дітей на незаплановані канікули через нашестя павуків.

Адміністрації 2 початкових і 2 середніх шкіл Лондона звернулись до батьків із проханням залишити своїх дітей удома, пише Daily Mail.

"Безпека та благополуччя учнів і співробітників - наш пріоритет. Я розумію, що це незручно для вас, але в інтересах вашої дитини залишатися вдома, а не в школі", - написала у листі до батьків Шарлотта Робінсон, завуч однієї зі шкіл.

Працівники школи залучили до боротьби з нашестям членистоногих спеціальну компанію. Їм знадобиться близько 3 тижнів, щоб позбутися павуків, повідомили вчителі.

"Школу мого сина закрили, бо вона кишить павуками. Вранці у школі знайшли величезне гніздо. Тепер я перевіряю його портфель і шкільну форму", - написав батько одного зі школярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ресторан зацькували через страву з тарантулом

Павуки виду False Widow - несправжня чорна вдова - найбільш отруйні павукоподібні у Великобританії. Названі вони за фізичною схожістю з павуком Чорна вдова. Дорослі від укусу несправжньої вдови не помирають. У них виникає сильний біль, лихоманка. Якщо ж такий павук вкусить маленьку дитину, то вона може померти.

"Я хочу повідомити всіх членів нашої спільноти, що нам дуже пощастило вчасно виявити павучі гнізда і почати прибирати яйця до того, як всі вони вилупились", - сказала Сью Фергюсон, директор однієї зі шкіл.

Житель міста Реддінг у Північній Каліфорнії підпалив квартиру, намагаючись позбутися павука. Свідки, які жили в постраждалому помешканні, вважають, палаючий павук став винуватцем пожежі.

Зараз ви читаєте новину «Через нашестя отруйних павуків закрили чотири школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути