середа, 06 червня 2018 08:25

Британська поліція опублікувала хронологію дня отруєння Скрипалів

Британська поліція опублікувала хронологію дня отруєння Скрипалів
Скотланд-Ярд встановив приблизну хронологію подій у день отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Фото - Sharij.net

Скотланд-Ярд встановив приблизну хронологію подій у день отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Відповідну заяву британська поліція оприлюднила 5 червня.

Згідно з нею, Юлія Скрипаль прибула з Росії до аеропорту "Хітроу", що біля Лондона близько 14:40, 3 березня, Наступного дня близько 9:15 машину Сергія Скрипаля зафіксували в районі Лондон-роуд, Черчілль-вей-норт і Вілтон-роуд у місті Солсбері, а о 13:30 – на Девізес-роуд. Близько 13:40 вони припаркували автомобіль у торговельному центрі Maltings, після чого пішли до Bishops Mill Pub у центрі міста. Близько 14:20 вони зайшли на обід до ресторану Zizzi, який покинули близько 15:35.

Орієнтовно через 40 хвилин екстрені служби отримали повідомлення, що Сергій і Юлія Скрипалі перебувають на лавці біля ресторану в критичному стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Сергія Скрипаля Юлія дала перше інтерв'ю після отруєння

У поліції також заявили, що вже переглянули понад 4 тис. годин відео з камер спостереження, отримали інформацію від понад 900 свідків та провели 176 обшуків.

4 березня колишнього співробітника ГРУ Росії Сергія Скрипаля і його дочку Юлію виявили непритомними в британському Солсбері. Лондон стверджує, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною "Новачок", розробленою в Росії. Москва це заперечує.

Зараз ви читаєте новину «Британська поліція опублікувала хронологію дня отруєння Скрипалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути