пʼятниця, 10 квітня 2020 10:11

Бенкет під час чуми: як повії заразили коронавірусом "золоту молодь"

Бенкет під час чуми: як повії заразили коронавірусом "золоту молодь"
"Золота молодь" Венесуели влаштували вечірку під час карантину, на якій коронавірусом їх заразили проститутки з Європи. Фото: Pix

"Золота молодь" Венесуели, яка влаштувала вечірку з наркотиками під час карантину, заразилася коронавірусом від замовлених з Європи проституток.

Кілька днів на одному з островів архіпелагу Рос-Рокес тривала галаслива вечірка, на що звернули увагу венесуельці. Як виявилося, захід організували кілька бізнесменів, близьких до уряду країни, яка перебуває в глибокій кризі - й у політичній, і в економічній, пише "Апостроф".

Самі бізнесмени вечірку не відвідували, оскільки влаштована вона була для дітей чиновників, які розважалися на острові під час карантину, що і обурило інших громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік влаштував "коронавірусну вечірку". В одній кімнаті зібрались 47 людей

Виявилося, що на вечірці було багато дітей високопоставлених держслужбовців, навіть син глави по боротьбі з корупцією. Крім того, вони вживали "рожевий кокаїн" - психоделічний препарат під назвою 2C-B. І ще на острові були повії, яких замовили з Мадрида і Лондона. Вони заразили, за попередніми даними, всіх учасників коронавірусом.

Ситуацію навіть прокоментував президент Венесуели Ніколас Мадуро, який засудив дії земляків.

Австралійський астрофізик вирішив створити коронавірусне намисто, яке захищає від звички торкатись обличчя. Однак щось пішло не так і він потрапив до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Бенкет під час чуми: як повії заразили коронавірусом "золоту молодь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути