понеділок, 07 червня 2021 16:14

Батьки вбили сина, дочку й зятя. Бо ті були "аморальними"

Батьки вбили сина, дочку й зятя. Бо ті були "аморальними"
Літня пара, яка вбила своїх дорослих дітей і зятя / Tasnim

Іранське літнє подружжя звинувачують в убивстві й розчленуванні сина, дочки й зятя.

Подружжя Акбар та Іран Хоррамдінів, 81 і 74 роки, заарештували три тижні тому в Тегерані за підозрою у вбивстві сина-режисера Бабака. Його розчленоване тіло знайшли в смітнику поруч із їхнім будинком. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна екскурсія та три гучних судових процеси: новини, які сколихнули Україну

Під час допиту подружжя розповіло, що вбили сина, бо він не був одружений. Потім зізналися у вбивстві зятя Фарамарза й дочки Арезу за їхню "аморальну" поведінку.

"Ми обоє спланували вбивства. Чоловік запропонував, я погодилася. Мені зовсім не сумно. Я багато страждала через них", - каже мати Бабака, на ім'я Іран.

Поліція ще розслідує злочини. Парі загрожує до 10 років в'язниці кожному за вбивство дітей. За іранськими законами передбачене м'якше покарання батькам, які вбивають своїх дітей. Однак можливе довічне ув'язнення за вбивство зятя.

Жахлива історія вперше стала відома 16 травня, коли сміттярі в Тегерані виявили розчленоване тіло в смітнику. Поліція зняла відбитки пальців на тілі. Жертву впізнали як Бабака Хоррамдіна - режисера, який навчався й працював у Лондоні з 2010 року, після чого повернувся в Іран викладати. Правоохоронці пішли в будинок батьків режисера і заарештували їх, виявивши докази вбивства.

Пара спочатку заперечувала причетність до злочину, але пізніше зізналася. Вони заявили, що додали снодійне в їжу Бабака, а потім закололи його ножем. Потім віднесли тіло у ванну, де розчленували, склали частини у валізу й викинули на смітник.

Також пара зізналася в убивстві дочки Арезу три роки тому й зятя Фарамарца 10 років тому. Застосовували аналогічні методи.

За словами глави поліції Тегерана Хусейна Рахімі, Фарамарза вбили через жорстоку поведінку щодо дружини. Арезу вбили, бо вживала наркотики й приводила додому хлопців. Літня пара стверджувала, що дочка й зять зникли безвісти, припускаючи, що втекли за кордон. Тож поліція не розслідувала їхні зникнення.

Правоохоронці зараз досліджують пару і з'ясовують, чи немає інших членів родини, зниклих за підозрілих обставин. У них ще двоє дітей - Афшин і Азар. Обидва живі. Поліція заявила, що інших злочинів не виявлено, але розслідування триває.

Зараз ви читаєте новину «Батьки вбили сина, дочку й зятя. Бо ті були "аморальними"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути