Ексклюзиви
четвер, 18 липня 2024 19:19

Байден може вже на цих вихідних знятися з виборів - ЗМІ

Байден може вже на цих вихідних знятися з виборів - ЗМІ
Від президента США Джо Байдена вимагають знятися з виборів. Фото: eastnews.ua

Чинний президент США Джо Байден може вже на цих вихідних зняти свою кандидатуру з президентських перегонів.

Декілька високопоставлених демократів у приватних розмовах сказали, що тиск від лідерів партії та близьких друзів на Байдена зростає, пише Аxios.

Зараз Байден перебуває на самоізоляції через коронавірус, але він занурений у роботу. Та у приватному житті він змирився зі зростаючим тиском, поганими результатами опитувань та несправедливою перевіркою, які унеможливлюють продовження його кампанії, кажуть джерела.

У Демократичній партії кажуть, що лідери партії, друзі та ключові особи не вірять у перемогу Байдена не виборах. Також він не може змінити сприйняття виборцями його віку та гостроти розуму та не може забезпечити більшість у Конгресі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден захворів на Covid-19

"Президенту кажуть, що якщо він залишиться на посаді, Трамп може перемогти з великим відривом і знищити спадщину Байдена та надії демократів. Тиск на Байдена з вимогою зняти свою кандидатуру зростає до нестерпного рівня, особливо в останні кілька днів. Кампанія панічного тиску тисне на Байдена. Вона була невпинною і скоординованою", - пишуть журналісти.

Демократи очікують, що опитування після Національного з'їзду Республіканської партії покажуть можливий розгром, який може призвести до поразки Демократичної партії й в Конгресі.

"Його вибір - стати одним з героїв історії або бути впевненим у тому, що президентської бібліотеки Байдена ніколи не буде. Я молюся, щоб він вчинив правильно. Він рухається в цьому напрямку", - сказав один з близьких друзів Байдена.

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що готовий вийти з президентських перегонів, якщо матиме серйозні проблеми зі здоров'ям.

Кілька днів тому Байден під час пресконференції відкинув заклик покинути президентські перегони. Тоді він заявив, що ще в лютому пройшов три неврологічні обстеження і вони показали хороші результати.

Зараз ви читаєте новину «Байден може вже на цих вихідних знятися з виборів - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути