середа, 18 травня 2022 04:49

Австралія вдарила санкціями по російських пропагандистах

Австралія вдарила санкціями по російських пропагандистах
Австралія ввела нові санкції проти росіян. Фото: korrespondent.net

Влада Австралії ввела санкції проти восьми російських пропагандистів. Також під обмеження потрапила низка державних службовців та організацій.

Зокрема, під санкції потрапили: пропагандист і гендиректор інформагентства "Росія сьогодні" Дмитро Кисельов, гендиректор RT Олексій Ніколов, журналіст і ведучий Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії Сергій Брильов, гендиректор холдингу "Газпром-Медіа" Олександр Жаров, телеведучий Михайло Леонтьєв, військові кореспонденти Євген Піддубний, Олександр Коц і Дмитро Стешин, повідомляє 7News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газпром, КамАЗ, Російська залізниця: Австралія запровадила санкції проти низки російських компаній

Крім того, обмеження введені проти директора Музею перемоги Олександра Школьника, т.в.о. глави МНС Росії Олександра Чупріяна, першого заступника директора ФСБ Сергія Корольова і першого заступника начальника Генерального штабу збройних сил РФ Миколи Богдановського.

Також рестрикції були введені проти "ПВК Вагнера" і двох білоруських підприємств: виробника гусеничної техніки "Мінотор-сервіс" і ВАТ "КБ Радар".

Раніше Австралія ухвалила рішення про санкції щодо понад 70 російських політиків і більш як 30 "міністрів" із так званих ЛНР і ДНР. До переліку потрапив також російський пропагандист Володимир Соловйов.

Зараз ви читаєте новину «Австралія вдарила санкціями по російських пропагандистах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути