четвер, 08 лютого 2018 03:22

Американець хотів купити дитину за $250 і наркотики

Американець хотів купити дитину за $250 і наркотики
Американець хотів купити дитину для сексуального рабства. Фото: asn.in.ua

48-річний житель Канзасу, США, Ернест Мерле Анджана намагався купити 11-річну дівчинку. Він запропонував за неї 250 доларів і кілька грам наркотичної речовини. Він був звинувачений в спробі торгівлі людьми.

Фактично ніякої дівчинки не було. Однак, обвинувачений висловив явну зацікавленість в покупці. Це з'ясували в рамках таємного розслідування відділення кіберзлочинів Генеральної прокуратури штату Кентуккі, передає Kentucky.com.

Також йому були пред'явлені звинувачення за п'ятьма пунктами незаконного використання електронних засобів, щоб спонукати неповнолітню займатися незаконною сексуальною діяльністю. Дані про це були вилучені з його телефону і планшета. Після він спробував також купити неповнолітню, запропонувавши 250 доларів готівкою і кілька грам мета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студентка продавала свою дитину через інтернет

Зараз обвинувачений перебуває в Кентуккі, пізніше він буде перенаправлений до Канзасу. Якщо його провина буде доведена, то йому загрожує до 20 років в'язниці. Згідно з наявними даними, Анджана вже раніше був судимий за інцест.

38-річний Вінсент Калоджеро і 32-річна Сара Нілсон із американського Ланкастера потрапили до в'язниці за те, що намагалися продати свою неповнолітню дитину. Правоохоронці встановили – пара вживає наркотик, стимулятор нервової системи. Намагалися в обмін на дитину отримати гроші або наркотичні речовини.

Зараз ви читаєте новину «Американець хотів купити дитину за $250 і наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути